Survivor: Η συγκίνηση της Κάτιας Ταραμπάνκο για την Ουκρανία και τους γονείς της

Η Κάτια Ταραμπάνκο τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα αγωνιστικά στο Survivor. Η αρχική της αγωνιστική ανομβρία αποτελεί παρελθόν. Εδώ και λίγο καιρό φαίνεται να έχει προσαρμοστεί απολύτως στις συνθήκες του παιχνιδιού και να το απολαμβάνει.

Το γεγονός αυτό την κάνει να μιλά πιο άνετα και πιο συχνά για τους ανθρώπους της στην Ελλάδα, και κυρίως για τη μητέρα της, στο ξεμάτιασμα της οποίας αποδίδει την αγωνιστική της ανάκαμψη.

Στο επεισόδιο της Τρίτης το μοντέλο μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στην Ελλάδα. Ανέφερε πως έμαθε ελληνικά μετά από παρότρυνση της μητέρας της να βγει στο δρόμο και να συναναστραφεί με άλλα παιδιά.

Από τον τρόπο που μιλά για την μητέρα της είναι ξεκάθαρος ο θαυμασμό που θρέφει γι’ αυτήν, για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της. Όπως είπε δεν την νοιάζει να γίνει πλούσια, αλλά θέλει να μαζέψει χρήματα για να πραγματοποιήσει το όνειρο της μητέρας της. Ακόμη αναφέρθηκε στον πατέρα της και στην γενέτειρά της Ουκρανία μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

Μετά τη νίκη των Κόκκινων στο αγώνισμα επάθλου, η Κάτια είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει μηνύματα για λίγα λεπτά με μία φίλη της. Και πάλι δεν παρέλειψε στείλει εμμέσως μήνυμα και στη μητέρα της. «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπώ πολύ»

Σε προηγούμενο έπαθλο επικοινωνίας, όταν είχε ακούσει ηχογραφημένο μήνυμα από τη μητέρα της είχε πλαντάξει στο κλάμα.

Πηγή: skai.gr