Survivor: Η Σοφιάννα απαντά στον Εμμανουήλ για την αγκαλιά με τον Άρη

Ξεκαθάρισε πως δεν της άρεσε η συγκεκριμένη δήλωση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχει την τάση να μεγαλοποιεί τα πράγματα

Την δική της απάντηση έδωσε η Σοφιάννα Αβραμάκη για το περιστατικό με την αγκαλιά μεταξύ εκείνης και του Άρη Σοϊλέδη στη βάρκα του Survivor, στο οποίο έκανε αναφορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Συγκεκριμένα ο διάσημος make up artist είπε χθες πως ενώ οι παίκτες βρίσκονταν στην βάρκα για να μεταβούν στο αγώνισμα, ο Άρης είχε ξαπλώσει για να κάνει ηλιοθεραπεία και η Σοφιάννα πήγε και χώθηκε στην αγκαλιά του. «Πήγε να τους τραβήξει ένας κάμεραμαν και του λέω: «Σε παρακαλώ, τα παιδιά είναι αυτή τη στιγμή σε μια…», πρόσθεσε.

Η Σοφιάννα μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή στο Love it δήλωσε σήμερα πως θυμάται το σκηνικό αλλά δεν «χώθηκε σε καμία αγκαλιά του»: «Το θυμάμαι το σκηνικό. Γυρίζαμε από αγώνισμα. Είχε ξαπλώσει ο Άρης στο μπροστινό μέρος της βάρκας και απλά πήγα και ξάπλωσα κι εγώ, δεν χώθηκα σε καμία αγκαλιά του. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι παίκτες. Ξαπλώναμε με σταυρωμένα χέρια και κλειστά μάτια και απολαμβάναμε τη διαδρομή. Πράγματι ήρθε ο κάμεραμαν να πάρει πλάνα και του είπε ο Εμμανουήλ να μην τραβήξει», είπε αρχικά.

Ξεκαθάρισε πως δεν της άρεσε η συγκεκριμένη δήλωση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχει την τάση να μεγαλοποιεί τα πράγματα


«Αυτό που είπε χθες δεν μου άρεσε, αλλά ξέρω ποιος είναι ο Κωνσταντίνος».

Πηγή: skai.gr