Κλείσιμο

Survivor: Η Μαίη πήγε... κουβά και ο Μαρτίκας είπε «αντίο» μετά από 12 υποψηφιότητες

Το μεγάλο ταξίδι του Σπύρου Μαρτίκα στο φετινό Survivor έλαβε τέλος, καθώς η 12η υποψηφιότητα προς αποχώρηση αποδείχθηκε το κύκνειο άσμα του 45χρονου στο παιχνίδι.

Το μεγάλο ταξίδι του Σπύρου Μαρτίκα στο φετινό Survivor έλαβε τέλος, καθώς η 12η υποψηφιότητα προς αποχώρηση αποδείχθηκε το κύκνειο άσμα του 45χρονου στο παιχνίδι.

Κάθε τι ωραίο τελείωνει σε αυτή την ζωή και η πορεία του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα. Ο 45χρονος φαρμακοποιός, αφοτού βγήκε αλώβητος από 11 υποψηφιότητες, σπάζοντας κάθε ρεκόρ στην ελληνική έκδοση του παιχνιδιού, ήταν εκείνος που άκουσε το όνομα του από τον Γιώργο Λιανό, καθώς συγκέντρωσε λιγότερες ψήφους από Ασημίνα, Σταυρούλα και Μαίη.

Η τελευταία θα μπορούσε κάλλιστα να εξελιχθεί και σε... μορφή της όλης διαδικασίας, καθώς λίγες στιγμές πριν την ανακοίνωση του ονόματος του παίκτη που αποχωρεί, η κάμερα την έπιασε να λέει στον Άρη Σοϊλέδη: "Θα φύγω". Όπως είναι προφανές, αυτή η πρόβλεψη της δεν αποδείχθηκε αληθής, όμως είναι βέβαιο πως η ίδια χαίρεται περισσότερο απ' όλους για αυτό της το λάθος.

Το Συμβούλιο πάντως περιελάμβανε και άλλες ειδήσεις που θα επηρεάσουν το παιχνίδι από εδώ και πέρα. Αρχικά και κυριότερα, η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στους παίκτες για τις αλλαγές που επρόκειται να συμβούν από εδώ και πέρα. Οδεύοντας προς την τελευταία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο, πριν την επιστροφή στην Αθήνα για ημιτελικό και τελικό, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν πως τις επόμενες ημέρες θα αποχωρήσουν άλλοι δύο, προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ των... εκλεκτών της τελικής τετράδας.

Βέβαια, όταν η συζήτηση οδηγήθηκε στα περί... στρατηγικής, το κλίμα οξύνθηκε. Σε ερώτηση που του έγινε από τον Γιώργο Λιανό, ο Άρης Σοϊλέδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ανακατατάξεων στα δύο... στρατόπεδα την ερχόμενη εβδομάδα, λέγοντας πως "είναι κάτι που έχουμε δει να συμβαίνει αρκετές φορές φέτος, οπότε δεν μπορώ να το αποκλείσω".

 Τα λεγόμενα του Νίκου Γιάννη ήταν εν τέλει εκείνα που πυροδότησαν την ένταση, όταν εκείνος αναφέρθηκε στις συζητήσεις Μαρτίκα-Ασημίνας. Η νεαρή αθλήτρια το πήρε προσωπικά, δηλώνοντας την απογοήτευση και την απόγνωση της για την διαρκή στοχοποίηση της. Βέβαια, ο Νίκος δεν την... λυπήθηκε, καθώς απάντησε στις φωνές της με τις δικές του φωνές, προτού παρέμβει ο Γιώργος Λιανός.

Δεδομένου πως αμφότεροι θα βρίσκονται στην παραλία και την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν αυτή τους η κόντρα θα οδηγήσει σε αλλαγές όσον αφορά τις "ομάδες" που έχουν δημιουργηθεί.

Πηγή: skai.gr