Κλείσιμο

Survivor: Τρελάθηκε με το έπαθλο επικοινωνίας η Αθηνά - Απανωτές εκρήξεις

Η Αθηνά Ευμορφιάδη είναι η μία από τους πέντε κόκκινους υποψηφίους προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας από το Survivor.

Ήδη μετά το αποτέλεσμά της πρώτης κάλπης των Διάσημων, η κόκκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια παραδέχθηκε ότι βρίσκεται πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση επειδή της λείπει η κόρη της.

Όταν πριν το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας ο Γ. Λιανός αποκάλυψε ότι το μήνυμα που την περίμενε σε περίπτωση επικράτησης των Διάσημων θα ήταν από την κόρη της, η Αθηνά ξέσπασε σε κλάματα και παρακάλεσε τους συμπαίκτες της να κερδίσουν.
 

Όμως τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά στο παιχνίδι για τους Διάσημους. Η ίδια μάλιστα με δύο προσωπικές ήττες έκανε ακόμα δυσκολότερη την κατάσταση και γι' αυτό μετά την δεύτερη ήττα της ξέσπασε εκ νέου σε κλάματα και τα έβαλε με τον εαυτό της.
 


Ωστόσο με τη βοήθεια της ομάδας της κατάφερε να ανασυγκροτηθεί και όταν η Ασημίνα την επέλεξε ως συμφέρον για τους Μπλε ματσάρισμα, βρήκε τη δύναμη και έδωσε τον ένατο πόντο στην ομάδα της, πόντο που πανηγύρισε σαν μικρό παιδί.
 

Σκυτάλη πήρε ο Λάμπρος, ο οποίος νίκησε τον Σάββα, τελείωσε τον αγώνα και ξεκίνησε το πάρτι για τους Κόκκινους.

Και πάλι η Αθηνά πρωταγωνίστησε με κραυγές χαράς και ανακούφισης που πρέπει να άκουσε όλη η Καραϊβική!
 

Τελικά μαζί με του υπόλοιπους συμπαίκτες της έλαβε το μήνυμα της κόρης της και για ακόμη μια φορά ξέσπασε σε κλάματα και επανέλαβε την επιθυμία της να πάει να τη δει και από κοντά.

Δείτε όλες τις ειδήσεις 

Πηγή: skai.gr