Κλείσιμο

Survivor: Έτοιμη να ντυθεί νυφούλα η Ευρυδίκη – Κουφέτα και από τη Μυριέλλα;

Λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου φαγητού της Τετάρτης οι παίκτες των Διασήμων έδειξαν μία ιδιαίτερη... έφεση στον θεσμό του γάμου. 

Την αρχή έκανε ο Άρης Σοϊλέδης καθώς, με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας της Τρίτης, μίλησε για την πρόταση γάμου που έχει κάνει στην αγαπημένη του Μαρία Αντωνά και δήλωσε πως το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο. 

«Η πρόταση γάμου έγινε τον περασμένο Δεκέμβρη αλλά λόγω του κορωνοϊού δεν έγινε ο γάμος το καλοκαίρι. Οπότε της είπα να τον ετοιμάσει, όπως εκείνη τον έχει ονειρευτεί, να κλείσει ημερομηνίες κι όταν βγω πρώτα ο Θεός, να παντρευτούμε. Θα είστε όλοι καλεσμένοι κι ελπίζω να μας τιμήσετε», ανέφερε ο ποδοσφαιριστής στον Γιώργο Λιανό. 

Ο παρουσιαστής χαριτολογώντας ρώτησε τη Μυριέλλα Κουρεντή αν «θα φάμε κουφέτα» κι από εκείνη. Η ίδια απάντησε πως «με περιμένει μία έκπληξη αλλά δεν είναι πρόταση γάμου. Δεν είναι όλες οι εκπλήξεις το ίδιο. Μπορεί να είναι τραγούδια, μπορεί να είναι ταξίδια, μπορεί να είναι άλλα πράγματα». Ξεκαθαρίζοντας έτσι ότι ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της. 

Την σκυτάλη πήρε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τονίζοντας πως θέλει να παντρευτεί τον σύντροφό της. «Είναι ο άντρας των ονείρων μου, δε θα τον άλλαζα με τίποτα», είπε χαρακτηριστικά. Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Σπύρο Μαρτίκα για να σχολιάσει τον επικείμενο γάμο της Ευρυδίκης. «Περιμένω προσκλήσεις, μάλλον για κουμπαριά πάμε με την Ευρυδίκη», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Πηγή: skai.gr