Survivor: Έκλαψαν κι οι πέτρες - Οι παίκτες είδαν τους δικούς τους ανθρώπους μετά από μήνες

Οι παίκτες αφού έμαθαν ότι τα αγαπημένα τους πρόσωπο βρίσκονταν μέσα στο βανάκι ανυπομονονούσαν να συναντήσει ο καθένας τον δικό του άνθρωπο

Ίσως το πιο δακρύβρεχτο επεισόδιο όλων των Survivor αυτό που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης. Οι Survivors αγωνίστηκαν για το «κορυφαίο έπαθλο» που έχει δωθεί. Ωστόσο το ανακάλυψαν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, με τον Γιώργο Λιανό να μη τους λέει την αλήθεια εξαρχής. 

Οι παίκτες αφού έμαθαν ότι τα αγαπημένα τους πρόσωπο βρίσκονταν μέσα στο βανάκι ανυπομονονούσαν να συναντήσει ο καθένας τον δικό του άνθρωπο. Ο Γιώργος Λιανός τους φώναζε έναν έναν και είχαν λίγα λεπτά αλληλεπίδρασης που τους φόρτισαν τις μπαταρίες τους. Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που ο Γιώργος Ασημακόπουλος είδε τη μητέρα του και φυσικά η συνάντηση του Τάκη με την κόρη του Ραφαηλία. 

Αμέσως μετά ο μισθοφόρος ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι καθώς το μόνο που έχει σημασία γι' αυτόν όπως είπε, είναι η κόρη του. Ο Γιώργος Λιανός με λεπτούς χειρισμούς τον επανέφερε στην τάξη υπενθυμίζοντάς του ότι για εκείνη παλεύει τόσο καιρό. 

Την μεγάλη πρώτη νίκη από τις δύο που συνολικά χρειάζονται για το έπαθλο - δείπνο με τους συγγενείς, κέρδισαν οι Κόκκινοι, οι οποίοι έχουν πλέον σαφώς μικρότερο δρόμο να διανύσουν σε σχέση με τους αντιπάλους τους. 


 

Πηγή: skai.gr