Κλείσιμο

Survivor: Έφτασε η ένωση- Άφησαν την καλύβα οι Κόκκινοι- Απολογισμός

Το Survivor αλλάζει. Φτάσαμε στην περίοδο που οι παίκτες που κατάφεραν να βρίσκονται στο παιχνίδι μέχρι τώρα, θα συμβιώσουν όλοι μαζί στην ίδια καλύβα. Η καλύβα αυτή θα είναι η Μπλε. Η Κόκκινη καλύβα μετά από αξέχαστα πανηγύρια, καυγάδες και κλάματα, άδειασε. Η Κόκκινη ομάδα μάζεψε τα πράγματά της και εγκατέλειψε τον χώρο που για αρκετό καιρό βλέπαμε τον Βαλάντη, τον Λάμπρο Κωνσταντάρ, τη Μυριέλλα Κουρεντή, και άλλους. Απόστολος και Ναυσικά, γέννημα θρέμμα Κόκκινοι, ανέλαβαν να κατεβάσουν το έμβλημα, κάνοντας παράλληλα τον απολογισμό τους.

Από τους αρχικούς Κόκκινους που έφτασαν μακριά αλλά δεν ήπιαν το νερό της ένωσης ήταν και η Ευρυδίκη. Η ίδια μετά την αλλαγή ομάδας δήλωνε ότι ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη που άλλαξε περιβάλλον, ωστόσο η κόκκινη ήταν για πολύ καιρό η καλύβα της, και από αυτή θα έχει τις περισσότερες αναμνήσεις.


Μια άλλη Κόκκινη, η οποία άφησε νωρίς το παιχνίδι και φέτος ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο. Παρόλου που περπάτησε για δεύτερη φορά στην κόκκινη παραλία, δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ στη πολυπόθητη ένωση. Ωστόσο η παρουσία της στο παιχνίδι, κάθε άλλο παρά αμελητέα μπορεί να θεωρηθεί.


Ανάμεσα στις πολλές δραστηριότητες που παρακολουθήσαμε τους Κόκκινους να κάνουν, ξεχωρίζει η μέρα του pole dancing. Ενώ θα ήταν άδικο να μην αναφέρουμε και τις κούνιες του μετέπειτα μπλε Τάκη.

Πηγή: skai.gr