Κλείσιμο

Survivor: Δραματικό φινάλε στη σχέση Σπύρου-Βρισηίδας - Δείτε βίντεο

Ένας έντονος καβγάς στο Survivor μεταξύ Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου καθώς και χειρονομίες του ενός προς τον άλλον έφεραν πρόωρο τέλος στη σχέση τους. 

Ο φαρμακοποιός φάνηκε απογοητευμένος από την συμπεριφορά της Βρισηίδας κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού τους και δε δίστασε να μιλήσει με σκληρά λόγα.  

«Είχα εκφράσει την επιθυμία μου να παραμείνω στο παιχνίδι για μία ακόμη εβδομάδα για δύο σημαντικούς λόγους. Ο ένας είναι να ζήσω την ομάδα που απελευθερώθηκε, δέθηκε και θέλουμε να ζήσουμε χαρές, επιτυχίες και νίκες και ο δεύτερος πολύτιμος λόγος είναι ένας λόγος που χάθηκε. H Βρισηίδα απρόβλεπτα κι ανατρεπτικά χάθηκε. Μια ανατροπή που μπορεί να κλονίσει μια πολύ όμορφη ιστορία. Χάθηκε όμως» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος. 

Η Βρισηίδα από τη μεριά της, είπε: «Δεν σε αναγνωρίζω και προσπαθώ να σου εξηγήσω. Έχω κάνει επίθεση εγώ ποτέ έτσι χωρίς λόγο; Δεν ξέρεις ποια είναι η σύντροφός σου;… Μου λέει τέτοια είσαι και κάνεις επίθεση και του λέω μην μου φωνάζεις εμένα μέσα στα μούτρα μου γιατί θα σου δώσω χαστούκι». 


 

Το θέμα μεταφέρθηκε στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου και έγιναν συγκλονιστικές αποκαλύψεις από το μοντέλο. «Ο Σπύρος με άρπαξε από το χέρι και με πέταξε απέναντι», ανέφερε χαρακτηριστικά αφήνοντας άφωνο τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό. 

Ο Σπύρος όμως τα αρνήθηκε όλα και δήλωσε για ακόμη μία φορά απογοητευμένος από την – όπως φαίνεται – πρώην σύντροφό του. 


 

Πηγή: skai.gr