Survivor: Άρση βαρών, γεμιστά, λουκουμάδες και... «το μυαλό του Αλέξη Παππά»

Το επεισόδιο του SURVIVOR της Κυριακής, που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, θύμιζε άρση βαρών, καθώς στο αγώνισμα οι παίκτες έπρεπε να βάλουν όλη τη δύναμη τους και να σηκώσουν στις πλάτες πολλά κιλά, με έπαθλο φαγητό. 

Κατάκοποι με πόνους στη μέση και στη πλάτη έφυγαν οι παίκτες Μπλε και Κόκκινης ομάδας μετά το αγώνισμα, που είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Ένας άκρως απαιτητικός στίβος μάχης είχε στηθεί από την παραγωγή του ριάλιτι για τους παίκτες, όπου έπαιζε μεγάλο ρόλο η συγκέντρωση και η ισορροπία. Οι παίκτες έπρεπε να σηκώσουν στις πλάτες τους κάποια σακίδια με βάρη, αυξάνοντας κάθε λίγο τα κιλά των σακιδίων. Τόσο οι Κόκκινοι, όσο και οι Μπλε ήθελαν όσο τίποτε άλλο να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο της πρώτης ασυλίας και φαγητού. 

Το σκορ ήταν ισόπαλο 9-9 αλλά η ομάδα που κέρδισε τελικά ήταν η Μπλε στο flag race, όπου ο Κόρο, σαν άλλος Πύρρος Δήμας, νίκησε τον Ηλία. Μετά το τέλος, όλοι οι παίκτες αγκαλιάστηκαν ως ένδειξη σεβασμού. 

Οι Μπλε κέρδισαν ένα πλούσιο τραπέζι με αρκετά φαγητά, όπως γεμιστά, φρέσκα λαχανικά, ανανά και γιαούρτι. 

Η Ελένη Χαμπέρη είχε ένα τραυματισμό στον αυχένα της, καθώς δεν άντεξε τα κιλά που έπρεπε σηκώσει με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, με άσχημο τρόπο. Οι συμπαίκτες της έσπευσαν αμέσως στο σημείο για να την βοηθήσουν και να την μεταφέρουν στον πάγκο, όπου λίγα λεπτά μετά η παίκτρια συνήλθε και ο αγώνας συνεχίστηκε. 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επίσης έπεσε στο έδαφος, φανερά κουρασμένη από το αγώνισμα εναντίον της Νικολέττας.

4

Η κόντρα του Αλέξη Παππά και του Τζέιμς Καφετζή οδηγήθηκε στα άκρα και στο επεισόδιο της Κυριακής. Σύμφωνα με τον Τζέιμς, το μυαλό του Αλέξη είναι ως εξής... Ο Τζέιμς Καφετζής πήρε δύο πέτρες, μια μεγάλη και μια μικρή, για να παρομοιάσει το μυαλό του Αλέξη Παππά. Ο παίκτης από τη Ρόδο, δείχνοντας τη μεγάλη πέτρα, είπε: «Αυτό είναι το μυαλό του Αλέξη όταν σκέφτεται όλη ημέρα και σχεδιάζει για το τι θα πει στο Συμβούλιο».

Ο Τζέιμς Καφετζής πήρε μετά τη μικρή πέτρα και είπε: «Αυτό είναι το μυαλό του Αλέξη όταν αιφνιδιάζεται και δεν ξέρει τι να απαντήσει».
Ο Αλέξης Παππάς επανέλαβε πως στόχος του είναι να διώξει τον Τζέιμς Καφετζή από το «Survivor», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν δεν φύγει ο Τζέιμς, εγώ δεν θα ησυχάσω».

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος χαρακτήρισε ως «puppet master» («μαριονετίστα») τον Αλέξη Παππά και αναρωτήθηκε πότε θα αποχωρήσει ο ηθοποιός μετά τη Μαριάνθη Κάσδαγλη, τη Χριστίνα Κεφαλά και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο Ηλίας Μπόγδανος που αναφέρεται σε σχέδιο υλοποίησης περί αποχωρήσεων των «μαριονετών» του Αλέξη Παππά, με τον οποίο παρομοίασαν ένα γιγαντιαίο ψάρι που έπιασαν ο Γιώργος Κόρομι και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Εν τω μεταξύ Κόρο και Κώστας έπιασαν μια τεράστια σμέρνα

Η ανατρεπτική πρόταση του Αλέξη στον Τζέιμς

Λίγο πριν την έναρξη του αποψινού αγωνίσματος ο Αλέξης Παππάς θέλησε να κάνει μια πρόταση στον James για να λύσουν τις διαφορές τους.

«Αφού πιστεύει ο James ότι η αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου είναι ένα μήνυμα κι άφησε υπονοούμενα, θέλοντας να δείξει ότι έχει απόλυτο δίκιο, του προτείνω αν θέλει στον επόμενο αγώνα που θα χάσουμε κι οι κόκκινοι κι οι μπλε να βγούμε μπροστά οι δυο μας και την απάντηση να τη δώσει ο κόσμος...Έλα να λύσουμε τις διαφορές μας βγαίνοντας στον τάκο κι εγώ κι εσύ.», είπε ο Αλέξης Παππάς.

Από την άλλη πλευρά, ο James σκέφτηκε την πρόταση του Αλέξη Παππά και την αποδέχθηκε. Μένει τώρα να τώρα να δούμε τι θα συμβεί αν αυτή την εβδομάδα χάσει την ασυλία τόσο η μπλε όσο και η κόκκινη ομάδα.

Όταν ο Γιώργος Κόρομι πρότεινε στον Αλέξη Παππά και στον Τριαντάφυλλο να φάνε από τα ψάρια που έπιασε, ο ηθοποιός και ο τραγουδιστής αρνήθηκαν, επαναφέροντας στο προσκήνιο το ότι ο πρώτος δεν είχε δώσει φαγητό στον καλλιτέχνη πριν από έναν μήνα.

Ο Τριαντάφυλλος είπε, μεταξύ άλλων, για τον Γιώργο Κόρομι: «Δεν θέλω ούτε νερό από εσένα. Μήπως επειδή έμεινα στο παιχνίδι για έβδομη φορά, κάτι έχεις δει;».

Από τη πλευρά του, ο Αλέξης Παππάς, πριν από το αγώνισμα επάθλου ενώπιον όλων, πρότεινε στον Τζέιμς Καφετζή, σε περίπτωση ήττας τόσο των «Κόκκινων» όσο και των «Μπλε» στα δύο αγωνίσματα ασυλίας, να είναι εκείνοι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο παίκτης από τη Ρόδο απάντησε θετικά.

Μετά την ήττα των Κόκκινων στο στίβο μάχης, ακολούθησε το κουίζ ερωτήσεων με έπαθλο μια πιατέλα λουκουμάδες για κάθε παίκτη της νικήτριας ομάδας. Οι Κόκκινοι μπορεί να έχασαν στο στίβο μάχης αλλά κέρδισαν και γεύτηκαν το πεντανόστιμο γλυκό. 

Πηγή: skai.gr