Survivor: Εκτός παιχνιδιού η Παρασκευή - Κόντρα Κατσαούνη με όλους τους Μπλε!

Η Παρασκευή Σταματοπούλου είναι η παίκτρια που αποχώρησε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Συμβούλιο χωρίς έντονες στιγμές και γερούς τσακωμούς δεν έχει... νοστιμάδα και αυτό το ξέρουν καλά στο Survivor. Αυτή τη φορά, τα βλέμματα και τον σχολιασμό μονοπώλησε η αποκάλυψη του Γιώργου Κατσαούνη από την ομάδα των Μαχητών ότι όλοι οι συμπαίκτες του αποφάσισαν να μην παίξουν τόσο... παθιασμένα στην τελευταία ασυλία, προκειμένου να κερδίσουν οι Διάσημοι και να ψηφίσουν όλοι την Παρασκευή Σταματοπούλου να φύγει από το παιχνίδι, μιας και η ίδια δεν αντεχε και είχε αιτηθεί αυτό ακριβώς από την ομάδα της.

Με τον «Τσάκα-τσούκα» τα έβαλε όλη η ομάδα των Μπλε λέγοντας ότι είναι έσχατη προδοσία αυτό που έκανε, ενώ την κίνησή του δεν είδαν με καλό μάτι ούτε οι Διάσημοι που τον κάλεσαν να ζητήσει συγγνώμη. Μόνο ο Γιωρίκας Πιλίδης κάλεσε άπαντες να σταματήσουν να τον στήνουν στον τοίχο και να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία καθώς δεν οφελεί πλέον κάπου να τον έχουν στο στόχαστρο. 

Η Μυριέλλα Κουρεντή πάντως, έδειξε φανερά σαστισμένη από την απόφαση του Γιώργου να «καρφώσει» κάτι που ήταν κοινή απόφαση όλων των παικτών και είπε, ανάμεσα σε άλλα, ότι από άλλον Γιώργο γοητεύτηκε και δεν περίμενε τέτοια κίνηση από εκείνον.

Στο τέλος βέβαια, ο Κατσαούνης ζήτησε συγγνώμη και το θέμα θεωρήθηκε, προς το παρόν, λήξαν. 

Η παίκτρια των Μαχητών συγκέντρωσε λιγότερες ψήφους από τους τέσσερις Διάσημους, Μυριέλλα Κουρεντή, Βαλάντη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Λάμπρο Κωνσταντάρα, καθώς επίσης και από τον Σταμάτη Καλάφα των Μαχητών.

Κάπως έτσι κύλησε το συμβούλιο του νησιού, με την Παρασκευή Σταματοπούλου να δηλώνει φεύγοντας «Νιώθω ότι αν δεν έφευγα δεν θα μου άρεσε αυτό που θα συνέβαινε. Είμαι ανακουφισμένη. Το Survivor είναι πιο δύσκολο απο ό,τι φαίνεται, δεν είναι για το δικό μου στομάχι. Δεν διστάζω να το παραδεχτώ»

 

Αποκάλυψη «βόμβα» του Πιλίδη: Μου έχουν ζητήσει να στήσω τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Από... σπόντα ο Γιώργος Πιλίδης αποκάλυψε στο Survivor πως του έχουν ζητήσει να στήσει αγώνα στην πάλη.

Με αφορμή τα όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Κατσαούνης για την ομάδα του περί στησίματος αγώνα ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει τον Γιωρίκα Πηλίδη αν του έχει τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο και ο παγκόσμιος πρωταθλητής είπε ότι του έχει ζητηθεί να στήσει αγώνα και μάλιστα, τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πηγή: skai.gr