Κλείσιμο

Survivor All Star: Χτίζουν σερί οι Κόκκινοι - Πρόταση γάμου του Σάκη στη Μαριαλένα

Η Κόκκινη ομάδα παρότι βρέθηκε πίσω χάνοντας σχετικά εύκολα την πρώτη αναμέτρηση, κατάφεραν να ανακάμψουν και να πάρουν τη νίκη στο flag race

Μεγάλη νίκη για τους Διάσημους στο τελευταίο αγώνισμα επάθλου. Η Κόκκινη ομάδα παρότι βρέθηκε πίσω χάνοντας σχετικά εύκολα την πρώτη αναμέτρηση, κατάφεραν να ανακάμψουν και να πάρουν τη νίκη στο flag race. 

 Την επόμενη μέρα του αγώνα, η ομάδα έφυγε από την παραλία για μια σειρά διαφορετικών εμπειριών. Πρώτη στάση για ιππασία. Η Μαριαλένα τα πήγε πολύ καλά με το άλογό της, τόσο καλά που αυτό επιχείρησε να τη γδύσει.

Στη συνέχεια σειρά είχε η βόλτα με τα αυτοκίνητα. Εκεί ο Βασάλος ανέλαβε να οδηγήσει και να φτάσει με τον Σάκη μέχρι το .... Γαλάτσι! Για κακή τους τύχη πάντως, βρέθηκαν πάνω σε ένα τοίχο. 

Η μέρα έκλεισε με γεύμα αρκετά μέτρα πάνω από το έδαφος. Ο Σάκης εκμεταλλέυτηκε την όμορφη συγκυρία για να κάνει μια «πρόβα τζενεράλε» για την πρόταση γάμου που σκοπεύει να κάνει στη Μαριαλένα μετά το παιχνίδι. Ωστόσο όπως είπε και ο ίδιος, με βάση την αντίδρασή της, μάλλον θα το ξανασκεφτεί!

Πηγή: skai.gr