Survivor All Star: Οι Μαχητές επέστρεψαν - Κόκκινος ο τέταρτος υποψήφιος

Κυριακή με Πέμπτη στις 21.00 στον ΣΚΑΪ

Το ξανάκαναν οι Μπλε στο Survivor All Star στον ΣΚΑΪ. Μετά από συνεχόμενα αρνητικά απότελέσματα, κατάφεραν να κερδίσουν την τελευταία ασυλία της εβδομάδας, και μάλιστα με το σχετικά ευρύ 10 -6. Οι Διάσημοι ενδεχομένοι να πλήρωσαν την αλαζονεία τους, και παρότι πλησίασαν στο σκορ, δεν μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή όπως έχει γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν. 


Στο τέλος του αγώνα οι Μαχητές και συγκεκριμένα ο Τάκης, δεν έχασε την ευκαιρία να σπείρει την αμφιβολία στου Διάσημους για το ποιον θα πρέπει να ψηφίσουν στο επερχόμενο Συμβούλιο, καθώς ο Κώστας που ψηφίστηκε την τελευταία φορά, είναι πολύ ανεβασμένος αγωνιστικά. 


Οι Διάσημοι δεν φάνηκε να ψαρώνουν εκείνη τη στιγμή. Εκ των πραγμάτων όμως, η ήττα αυτή τους έβαλε σε μπελάδες και δημιούργησε πονοκεφάλους σε αρκετούς παίκτες. Αυτή τη φορά δεν υπήρξε η ομοφωνία που υπήρξε στην ψήφιση του ζαχαροπλάστη. Οι ψήφοι μοιράστηκαν ανάμεσα σε Μαρτίκα, Κώστα και Χανταμπάκη, με τον φαρμακοποιό να είναι εκείνος που θα δοκιμαστεί απέναντι στην κρίση του κοινού. 


Έτσι έκλεισε η τετράδα των υποψηφίων και για αυτή την εβδομάδα, με τους Κρις Σταμούλη, Μελίνα Μεταξά, Γιώργο Ασημακόπουλο και Σπύρο Μαρτίκα να εναποθέτουν τις ελπίδες τους για παραμονή στο παιχνίδι, στο κοινό. 
 

Πηγή: skai.gr