Survivor All Star: Τα συγκλονιστικά πλασέ του Στάθη Σχίζα και το «μάτι» των Μαχητών - Δείτε video

Οι Μαχητές γνώρισαν την ένατη διαδοχική ήττα τους και σαν να μην έφτανε αυτό, μια κατασκευή έπεσε στο κεφάλι του Τάκη και του Ασημακοπούλου και τους τραυμάτισε

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor δεν έλειψαν οι αποκαλύψεις, οι εντάσεις και τα απρόοπτα. Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν και την ψυχή τους στο αγώνισμα για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη, ωστόσο αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος ήταν οι Κόκκινοι.

Οι Μπλε ήταν κακοί στον ποδοσφαιρικό στόχο, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, παρόλα αυτά προσπάθησαν σκληρά για να κάνουν μια επική ανατροπή. Τότε «μίλησε» η ποιότητα του Στάθη Σχίζα.

Ο νικητής του Survivor 2022 κέρδισε άνετα τον Κρις πραγματοποιώντας συγκλονιστικά πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 10-7 και χάρισε μια σημαντική νίκη στην ομάδα του. Οι Μαχητές γνώρισαν την ένατη διαδοχική ήττα τους και σαν να μην έφτανε αυτό, μια κατασκευή έπεσε στο κεφάλι του Τάκη και του Ασημακοπούλου και τους τραυμάτισε, ενώ μετέπειτα έχασαν και τις προμήθειες τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποιος τους έχει ματιάσει, για αυτό και ο Γιώργος Λιανός τους μοίρασε σκόρδα στο συμβούλιο. Τέλος, όσον αφορά στους υποψήφιους προς αποχώρηση, η κάλπη έδειξε τη Μαριαλένα και τον Σώζοντα. Μένει να αποφασίσει το κοινό ποιους θέλει να συνεχίσει να βλέπει στο κορυφαίο παιχνίδι επιβίωσης.

SURVIVOR ALL STAR: δεν είναι παιχνίδι, είναι επιβίωση!
Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00, στον ΣΚΑΪ!     

#SurvivorGR
Facebook:
https://www.facebook.com/SurvivorGreece
Instagram: https://www.instagram.com/survivorgreece
Twitter: https://twitter.com/SurvivorGreece

Πηγή: skai.gr