Survivor All Star στον ΣΚΑΪ: Θριαμβεύτρια η Στέλλα στην ασυλία - Έπιασε τόπο το σχέδιο Μπάρτζη

Το διακύβευμα για την Στέλλα ήταν μεγάλο. Αν η παίκτρια έχανε, ήξερε ότι θα ήταν η πρώτη επιλογή προς αποχώρηση

Έπρεπε να φτάσουμε στον τρίτο αγώνα ασυλίας για να δούμε κάποιον άλλο παίκτη εκτός του Σάκη να κυριαρχεί και να τον κατακτά. Τον δεύτερο αγώνα βέβαια τον κέρδισε η Μαριαλένα, αλλά το κατά πόσο αυτό έγινε δίκαια αμφισβητείται από τους περισσοτέρους. Ο τελευταίος όμως αγώνας άνηκε δικαιωματικά, τιμηότατα και πέρα από κάθε αμφιβολία στη Στέλλα που κέρδισε και μάλιστα 2 φορές τον Σάκη, που έφτασε μαζί της στο τέλος. 

Το διακύβευμα για την Στέλλα ήταν μεγάλο. Αν η παίκτρια έχανε, ήξερε ότι θα ήταν η πρώτη επιλογή προς αποχώρηση. 

Και ο Σάκης όμως είχε πολλούς λόγους να θέλει να κερδίσει. Ακόμα και αν ο ίδιος φαίνεται ότι δεν θα κινδύνευε άμεσα, έπρεπε να σώσει τη Μαριαλένα, καθώς αν η Στέλλα καλυπτόταν από ασυλία, η σύντροφός του θα συγκέντρωνε σίγουρα περισσότερες ψήφους. 

Ο Νίκος Μπάρτζης έχει πάει την ανάλυση του παιχνιδιού σε άλλο επίπεδο. Όντας ήδη υποψήφιος και μην έχοντας και πολλά να χάσει, πρόσφερε μια διέξοδο στο ζευγάρι, η οποία θα γλίτωνε την Μαριαλένα. Τους είπε ότι θα ψηφίσει τη Σταυρούλα και επομένως, αν την ψήφιζαν και οι δύο ενδεχομένως θα γλίτωνε η Μαριαλένα. 

Η Μαριαλένα όπως είναι φυσικό μπήκε αμέσως στον πειρασμό να σώσει τη θέση της, αν και είχε τις αμφιβολίες της για το αν πρέπει να εμπιστευτεί τον Μπάρτζη. Ο Σάκης από την άλλη ανέφερε ακόμα μια φορά αυτό που διατυμπανίζει από την αρχή για τον ακέραιο χαρακτήρα των επιλογών του, και προτίμησε να επιτεθεί στον Νίκο για την ανορθόδοξη αυτή κινήσή του. 

Τελικά όμως όλα φαίνεται πως πήγαν περίπατο καθώς ο Σάκης προφανώς και ψήφισε τη Σταυρούλα για να μην κινδυνεύσει η σύντροφός του. Σε αυτό το κίνημα βρήκε συμπαραστάτη και τον Μάριο, ο οποίος ελαφρά τη καρδία συστρατεύτηκε με το ζεύγος και άφησε πίσω του όσα έζησε με τη Σταυρούλα ως συμπαίκτες. 

Ενδεχομένως ούτε ο ίδιος ο Μπάρτζης να μην είχε υπολογίσει την εξέλιξη αυτή, καθώς όπως είχε πει στόχος του ήταν να βγουν δύο ακόμα υποψήφιοι.

Πηγή: skai.gr