Survivor All Star στον ΣΚΑΪ: «Κλείδωσε» τη θέση του στο Γαλάτσι ο Σάκης

Ο νικητής του Survivor 2021 "επιβίωσε" από μια μαραθώνια διαδικασία και απέδειξε γιατί αποτελεί έναν από τους δυνατότερους παίκτες που έχουν περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης

Ο Σάκης Κατσούλης έγινε ο πρώτος χρονικά παίκτης που "κλειδώνει" τη θέση του στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor All Star στο Γαλάτσι την προσεχή Δευτέρα (10/7). Ο νικητής του Survivor 2021 "επιβίωσε" από μια μαραθώνια διαδικασία και απέδειξε γιατί αποτελεί έναν από τους δυνατότερους παίκτες που έχουν περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Αρχικά, οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες έδωσαν τη μάχη τους στον pregame αγώνα, έναν αγώνα που θα τους έδινε μπόνους ζωές ενόψει του πολύ κρισιμότερου αγώνα κατάταξης. Η στρατηγική έπαιξε τον ρόλο της, αφού ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, βλέποντας τη δυσκολία του στίβου μάχης, αποφάσισαν να κρατήσουν δυνάμεις για αργότερα.

Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε στον pregame αγώνα, με αποτέλεσμα να κερδίσει τρεις επιπλέον ζωές. Δύο εξασφάλισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μια ο Νίκος Μπάρτζης, ενώ ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης περιορίστηκε στον προκαθορισμένο αριθμό ζωών του αγώνα κατάταξης.

Ένας αγώνας που εξελίχθηκε σε μονόλογο του Σάκη, ο οποίος παραλίγο να τον κερδίσει άχαστος. Μάλιστα, δεν έδειξε έλεος ούτε απέναντι στη Μαριαλένα, πράγμα που προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της. Βέβαια, στο τέλος αποφάσισε να μοιραστεί μαζί της το έπαθλο του αγώνα, δύο hot dog με τηγανιτές πατάτες.

Πηγή: skai.gr