Survivor All Star στον ΣΚΑΪ: Αινιγματικός Καραγκούνιας: «Μη ξίνεσαι στη γκλίτσα Σταυρούλα...»

Όλα αυτά συνέβησαν ενώ πριν λίγες μέρες η Μελίνα σε προσωπική της συνέντευξη ανέφερε ότι η Σταυρούλα έχει ερωτευτεί τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Μια περίεργη φράση χρησιμοποίησε Τάκης Καραγκούνιας στον καυγά που είχε με την Σταυρούλα Χρυσαειδή στο τελευταίο Συμβούλιο. Ξεκινώντας από το γεγονός ότι ψηφίστηκε άδικα ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Σταυρούλα ανέφερε ότι ακούει συχνά τον Βασάλο με τον Τάκη να καυγαδίζουν στην καλύβα.

Ο Τάκης εκείνη τη στιγμή φάνηκε να ετοιμάζεται να κάνει κάποιες αποκαλύψεις. Γύρισε προς τον συμπαίκτη και φίλο του, Κωνσταντίνο Βασάλο και είπε: «Να της πω γιατί τσακωθήκαμε;».

Ο Βασάλος φάνηκε να ενοχλείται και είπε στον μισθοφόρο σε έντονο ύφος να μην συνεχίσει αυτό που πάει να πει. Ο Τάκης γύρισε στην Σταυρούλα, και με προειδοποιητικό στιλ της είπε τη φράση "μην ξίνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη", εννοώντας έμμεσα να μην τον προκαλεί...

Η αλήθεια είναι ότι Τάκης & Κωνσταντίνος περνούν πολλές ώρες μαζί, γι' αυτό και έχουν μπόλικες τριβές. Ο τελευταίος μεγάλος τους καυγάς ωστόσο αφορούσε ένα σχόλιο του Καραγκούνια για τις επιτυχίες του Βασάλου με το γυναικείο φύλο. 

Όλα αυτά συνέβησαν ενώ πριν λίγες μέρες η Μελίνα σε προσωπική της συνέντευξη ανέφερε ότι η Σταυρούλα έχει ερωτευτεί τον Κωνσταντίνο Βασάλο. 

Πηγή: skai.gr