Survivor All Star: Στο Μαϊάμι οι Κόκκινοι - Τέλος το παιχνίδι για την Ρία

Οι Διάσημοι απόλαυσαν πλουσιοπάροχα γεύματα, ελληνική μουσική και χορό, ύπνο σε πολυτελές ξενοδοχείο, και την επόμενη μέρα είχαν την ευκαιρία να κυκλοφορούν ανάμεσα σε celebrities

Για ένα από τα καλύτερα έπαθλα που έχουν δοθεί διαχρονικά στο Survivor αγωνίστηκαν οι παίκτες των δύο ομάδων. Η ομάδα που θα το κέρδιζε θα γυρνούσε το Μαϊάμι, ενώ θα παρακολουθούσε και αγώνα της F1. Η ομάδα αυτή ήταν η ομάδα των Κόκκινων, που συνεχίζει ακάθεκτη το σερί νικών της. 


Οι Διάσημοι απόλαυσαν πλουσιοπάροχα γεύματα, ελληνική μουσική και χορό, ύπνο σε πολυτελές ξενοδοχείο, και την επόμενη μέρα είχαν την ευκαιρία να κυκλοφορούν ανάμεσα σε celebrities διεθνούς φήμης. 
 



Την ίδια ώρα οι Μαχητές περνούσαν όσο πιο ευχάριστα μπορούσαν τον χρόνο τους στην καλύβα, για τελευταία φορά ως 8μελής ομάδα καθώς σύντομα θα έμεναν 7. 


Έτσι και έγινε, και η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Ρία Κολοβού. Η Ρία φάνηκε να δέχεται την αποχώρησή της ευκολότερα από τη Στέλλα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα. Όπως είπε πρέπει να μεταβεί στην Ελλάδα και να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις της τώρα που καλοκαιριάζει. 

 

Πηγή: skai.gr