Survivor All Star: Νέα μπλε επικράτηση - Οι τρεις υποψήφιοι και ο "παρουσιαστής" Βασάλος - Δείτε βίντεο

Στον τελευταίο αγώνα οι Μαχητές επικράτησαν έχοντας για μπροστάρηδες τον Ηλία Μπόγδανο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Σε καλό φεγγάρι εδώ και λίγες μέρες οι Μαχητές στο Survivor All Star. Η ομάδα μετά από σειρά χαμένων αγώνων και καλών επάθλων, κατάφερε να επανέλθει την κρίσιμη ώρα των αγώνων ασυλίας, κερδίζοντας και τους δύο και εξασφαλίζοντας την αριθμητική της ακεραιότητα για τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμα. Στον τελευταίο αγώνα οι Μαχητές επικράτησαν έχοντας για μπροστάρηδες τον Ηλία Μπόγδανο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή. 

Οι Μπλε αμέσως μετά την νίκη τους, πέρασαν στη βίλα που κέρδισαν ως έπαθλο και απόλαυσαν μια ονειρική μέρα με καθαριότητα, μασάζ και φαγητό. 

Στο Συμβούλιο της επόμενης μέρας, οι ηττημένοι Κόκκινοι κλήθηκαν να υποδείξουν ακόμη δύο υποψηφίους προς αποχώρηση μετά τον Γιώργο Κορόμι. Οι παίκτες αυτοί ήταν ο Τάκης και η Μελίνα, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος πέρασε ανέγγιχτος από μια ακόμα ψηφοφορία. Μόνο η Μελίνα τόλμησε να τον ψηφίσει. 

Ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε μια εύστοχη παρατήρηση αναφορικά με τις υποψηφιότητες. Ο ίδιος έχει βρεθεί απέναντι στην κρίση του κοινού 11 φορές ενώ ο όχι κατά πολύ καλύτερός του Κωνσταντίνος, μόλις μία. Ο ίδιος ο Βασάλος απάντησε λέγοντας: «Έχεις δει παρουσιαστή να είναι υποψήφιος;»

Πηγή: skai.gr