Survivor All Star - Μαχητές: Πυρ ομαδόν κατά Μελίνας - Ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα της

Παρά τις αρχικές αντιδράσεις της, η παίκτρια φάνηκε να καταλαβαίνει πως έχει σφάλλει και ζήτησε συγγνώμη. 

Μετά το τελευταίο Συμβούλιο ασυλίας, όπου υποψήφια βγήκε η Μελίνα, η Κύπρια παίκτρια φάνηκε να έχει αναπτύξη μια πολύ έντονη κόντρα με τον Τάκη Καραγκούνια. Τον κατηγόρησε μάλιστα για μαγείρεμα σε ότι έχει να κάνει με την υποψηφιότητά της. Οι δυο τους είχαν μια πολύ έντονη λογομαχία πριν το αγώνισμα επάθλου. 

Μέχρι εδώ, τι πιο σύνηθες; μια από τις καθιερωμένες κόντρες του Τάκη. Ωστόσο ράμματα για τη γούνα της Μελίνας φαίνεται πως είχαν και άλλοι παίκτες εκτός από τον μισθοφόρο. Και ξαφνικά οι ψήφοι που δέχθηκε η παίκτρια αρχίζουν να δικαιολογούνται. Μετά το αγώνισμα και την νίκη των Μαχητών, η ομάδα μαζέυτηκε για "να τα χώσει" στη Μελίνα. Ένας ένας οι παίκτες της έλεγαν που έχει κάνει λάθος και τους έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Παρά τις αρχικές αντιδράσεις της, η παίκτρια φάνηκε να καταλαβαίνει πως έχει σφάλλει και ζήτησε συγγνώμη. 


Λίγο αργότερα ο Η. Γκότσης ανέφερε στην κάμερα πως αυτή τη συμπεριφορά της Μελίνας την είχε εντοπίσει από το 18, για αυτό απείχε συνειδητά. 
Στο Συμβούλιο ωστόσο, μετά από ερώτηση του Λιανόυ για το ζήτημα, ο Ηλίας υπερασπίστηκε τη συμπαίκτριά του λέγοντας ότι είναι πολύ σπουδαίο το γεγονός ότι η Μελίνα αναγνώρισε τα λάθη της και μετάνιωσε. 

Πηγή: skai.gr