Survivor All Star: Η ώρα της αλήθειας - Τα στατιστικά νικών από την αρχή του παιχνιδιού - Δείτε βίντεο

Το "νούμερο ένα"επιχείρημα σε κάθε ψηφοφορία είναι η αγωνιστική απόδοση του κάθε παίκτη. Για τον λόγο αυτόν οι Survivors ζήτησαν και έμαθαν τα στατιστικά τους, προκειμένου να ξέρουν πώς θα πρέπει να κινηθούν στο εξής.

Ένα πάγιο αίτημα αρκετών παικτών του Survivor All Star, μεταξύ των οποίων και ο Τάκης Καραγκούνιας, ικανοποιήθηκε στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού. Το "νούμερο ένα"επιχείρημα σε κάθε ψηφοφορία είναι η αγωνιστική απόδοση του κάθε παίκτη. Για τον λόγο αυτόν οι Survivors ζήτησαν και έμαθαν τα στατιστικά τους, προκειμένου να ξέρουν πώς θα πρέπει να κινηθούν στο εξής.

Από τους πλέον χαρούμενους θα πρέπει να θεωρούνται Σάκης Κατσούλης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ηλίας Μπόγδανος, καθώς πρωταγωνίστησαν στις κορυφαίες θέσεις του ταμπλό. Από την άλλη ο Σπύρος Μαρτίκας θα θέλει να ξεχαστεί γρήγορα η απεικόνισης της σκληρής πραγματικότητας της τελευταίας θέσης. Ακριβώς πάνω από τον Μαρτίκα που μετρά καμιά ντουζίνα υποψηφιότητες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που νικά ελάχιστα συχνότερα από τον φαρμακοποιό, αλλά έχει αντιμετωπίσει την κρίση του τηλεοπτικού κοινού μόλις μια φορά. 


 

Πηγή: skai.gr