Survivor All Star: Επέστρεψε το "Πες το αλλιώς" και μαζί του ο... Duffy!

Κυριακή με Πέμπτη στον ΣΚΑΪ στις 21:00

Μεγάλες στιγμές μάς χάρισαν για ακόμα μια εβδομάδα τα παιχνίδια της Καραϊβικής. Αυτή τη φορά, οι παίκτες των δύο ομάδων έδωσων μία σκληρή μάχη να βρούν τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψουν ένοιες και πράγματα στον συμπαίκτη τους, να πάρουν τον πόντο και η ομάδα να γευθεί το έπθαλο. Ο λόγος φυσικά για το "Πες το αλλιώς".

Αρχικά η Ελευθερία, για να εξηγήσει στην Μελίνα τις λέξεις που έπρεπε, αξιοποίησε τις μουσικές τις γνώσεις και τον... Τριαντάφυλλο!


Η Σταυρούλα ζορίστηκε πολύ με τους τσολιάδες και τα υποδήματά τους. Ο Κόρο έφτασε στο "αμήν" στην προσπάθειά του να τη βοηθήσει, όμως η καλύτερη απάντηση που ήρθε στο μυαλό της πάικτριας αντί για τσαρούχια ήταν οι γαλότσες...


Άλλη μια επιστροφή παίκτη από το '21 μάς χάρισε ο Ηλίας Μπόγδανος. Με την λέξη "αποκάλυψη", ο Ηλίας θεώρησε ότι ήταν σοφό να κατατοπίση τον Σάκη μέσω της φράσης "Αποκάλυψη του Ιωάννη". Για να εξυπηρετήσει τον σκοπό αυτό ανέφερε τον Κοψιδά, ως τον πρώτο Γιάννη που του ήρθε στο μυαλό. Για κακή του τύχη όμως τον λένε Γιώργο Κοψιδά. 


 

Πηγή: skai.gr