Survivor All Star: 2 στα 2 οι Διάσημοι και τρεις(!) νέοι υποψήφιοι από τους Μαχητές

Παράπονα έκανε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή προς τον συμπαίκτη της, Σάκη Κατσούλη, θεωρώντας ότι προστατεύει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Με καταστροφικό τρόπο εξελίχθηκε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας για την ομάδα των Μαχητών στο Survivor All Star. Οι Διάσημοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την κακή ψυχολογία των αντιπάλων τους μετά το περιστατικό με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και έκαναν το 2/2 στους αγώνες ασυλίας.


Ένα περιστατικό που συνέχισε να συζητιέται έντονα μεταξύ των ομάδων. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος εξέφρασε έντονα παράπονα προς την υπόλοιπη ομάδα, λέγοντας μάλιστα, πως δέχεται «ψυχολογικό πόλεμο».


Παράπονα έκανε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή προς τον συμπαίκτη της, Σάκη Κατσούλη, θεωρώντας ότι προστατεύει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όπως είπε στην κάμερα, ο Σάκης Κατσούλης δεν την αφήνει να διαλέξει τη Μαριαλένα για αντίπαλό της, καθώς δεν θέλει το κορίτσι του να σημειώνει ήττες.


Στο συμβούλιο, οι Μαχητές πήγαν με το σκεπτικό να βγάλουν δύο ακόμα υποψήφιους προς αποχώρηση, πέρα από τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Η ψηφοφορία εξελίχθηκε σε θρίλερ και τελικά ανέδειξε τρεις ακόμα υποψήφιους από την μπλε ομάδα: τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Τζο Μαριδάκη.

>
Η ένταση δεν έλειψε, με τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα και του Νίκου Μπάρτζη αναφορικά με την ψηφοφορία των Μαχητών να δημιουργούν αντιπαράθεση με τον Τάκη Καραγκούνια.

 

Πηγή: skai.gr