Survivor 3: Τούρκοι παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια λόγω Ρίας (videos)

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε δυο πρώην συμπαίκτες, στο Survivor 3, λίγο πριν το τέλος του αγωνίσματος, που μετατράπηκε σε ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Η Άσπρη και η Μαύρη ομάδα, είχαν φτάσει μια ανάσα από τη νίκη η οποία θα τις έφερνε ακόμη πιο κοντά στο έπαθλο του φαγητού, τα τρία κομμάτια πίτσα με αναψυκτικό.

Η Άσπρη ομάδα πήρε τη νίκη με έναν πόντο διαφορά βυθίζοντας τη Μαύρη ομάδα σε απόγνωση αφού μια ημέρα πριν είχαν χάσει την ασυλία.

Ο «ιερός» πόντος της Μαύρης ομάδας έκανε τους παίκτες να ξεσπάσουν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και ο ένας έπεφτε στην αγκαλιά του άλλου.

Η Ρία, από την Άσπρη ομάδα, προσπάθησε να περάσει ανάμεσα από την Μαύρη και ο Γιουσούφ που δεν την είδε την χτύπησε κατά λάθος στο πρόσωπο.

Ο Χικμέτ ο οποίος έχει έρθει πολύ κοντά με την Ρία από τη στιγμή που οι ομάδες ενώθηκαν, βλέποντας τη συμπαίκτρια του να πιάνει το πρόσωπο της έτρεξε αμέσως δίπλα της.

Ο Γιουσούφ κατάλαβε τι έκανε και προσπάθησε να την πλησιάσει για να βεβαιωθεί πως είναι καλά και να της ζητήσει συγγνώμη, με τον Χικμέτ όμως να μπαίνει μπροστά του εκνευρισμένος.

Η σπίθα άναψε στον στίβο μάχης και οι δυο πρώην συμπαίκτες της τούρκικης ομάδας άρχισαν να κινούνται απειλητικά ο ένας προς τη μεριά του άλλου.

Οι ψυχραιμότεροι παίκτες μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν και να μην πιαστούν στα χέρια ενώ η Ρία έκανε τη προσπάθεια της να εξηγήσει στους δυο εκρηκτικούς Τούρκους πως το ατύχημα συνέβη κατά λάθος.