«ΣτΟργή»: Όταν μιλάμε για τα βάσανά μας νιώθουμε ανακούφιση - Δείτε το trailer

Νέο επεισόδιο, απόψε στις 21:00, στον ΣΚΑΪ

Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουμε πληγές του παρελθόντος. Τα άλυτα ζητήματα που νομίζουμε ότι αφήσαμε πίσω μας καταχωνιασμένα στη λήθη, πρέπει να βγουν στο φως και μόνον έτσι θα ανακαλύψουμε την αυτοεκτίμηση. 

Στο νέο επεισόδιο της «στΟργής», απόψε στις 21:00, στον SKAΪ, η Γιατρός (Μαρία Ναυπλιώτου) κατά τη διάρκεια της συνεδρίας της με την Αγνή (Σοφία Πριόβολου), διαπιστώνει ότι έχει αλλάξει πολύ. «Έχει σταματήσει να τρέχει από την αλήθεια και έχει αρχίζει να την αντιμετωπίζει». Έχει ξαναβρεί τον εαυτό της, έχει αποδεχτεί το διαζύγιο με τον Χρήστο (Γιωργής Τσουρής) και είναι έτοιμη για μία καινούργια ζωή. 

Η Καίτη (Νεφέλη Κουρή) διηγείται τα χρόνια που πέρασε δίπλα στη γιαγιά της - τα μόνα χρόνια που ήταν χαρούμενη και δεν φοβόταν. Η ευτυχισμένη περίοδος όμως σύντομα φτάνει στο τέλος, αφού η γιαγιά της θέλει να την παντρέψει για να μην μείνει μόνη της. Την ημέρα του γάμου της έρχεται ξανά αντιμέτωπη με τον πατριό της και οι μνήμες ξυπνούν. «Νιώθει όμως ανακούφιση, όταν μοιράζεται τα βάσανά της».

Ο Σάκης (Αλέκος Συσσοβίτης) εξιστορεί την εφιαλτική περίοδο που πέρασε στη φυλακή. Ήταν νέος και νόμιζε ότι ήταν άτρωτος – έμπλεκε συνεχώς σε καβγάδες και πλήρωσε ακριβά το τίμημα. Αναρωτιέται, για μία ακόμη φορά, «γιατί δεν είχε μία φυσιολογική παιδική ηλικία» και η Γιατρός καταλήγει στο συμπέρασμα πως «τα παιδιά που δεν νιώθουν τη ζεστασιά της μητέρας, ζεσταίνονται με τη φωτιά της μάχης».

Επεισόδιο 22 - «Διάθλαση»
Όταν η Αγνή ξαναβρίσκει τον εαυτό της, ο Χρήστος αλλάζει γνώμη για το διαζύγιο και την παρακαλεί να μη χωρίσουν. Η Καίτη γυρίζει πίσω στην εποχή που μεγάλωνε με τη γιαγιά της, με αγάπη και φροντίδα. Όταν όμως γίνεται 18 χρονών, η γιαγιά αρρωσταίνει και βιάζεται να την παντρέψει, ώστε να την αφήσει σε καλά χέρια. Η μητέρα της Καίτης και ο πατριός της έρχονται απροειδοποίητα για τον γάμο κι εκείνη βρίσκεται αντιμέτωπη με τον βιαστή της. Ο Σάκης ο Μόρτης, διηγείται στην Γιατρό πώς κατέληξε για πρώτη φορά στη φυλακή.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Ναυπλιώτου (Γιατρός), Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης), Νεφέλη Κουρή (Καίτη), Σοφία Πριόβολου (Αγνή), Γιωργής Τσουρής (Χρήστος), Βίκυ Παπαδοπούλου (Βίκυ), Κωνσταντίνος Λάγκος (Δαμιανός), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη), Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ)
Στο ρόλο του Απόστολου, ο Νίκος Καραθάνος

Συμμετέχουν: Χρήστος Γλυκός, Ράνια Οικονομίδου, Μαρία Αεράκη, Δημήτρης Τσικλής, Διαμαντής Καραναστάσης, Ζωή Αβραμίδου, Χρήστος Σουγαρής, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Αντώνης Κολοβός, Παναγιώτης Γουρζουλίδης, Γιώργος Δρίβας, Ελένη Μπίκου, Θανάσης Δισλής, Γιώργος Ήμερης, Γιώργος Λουράκης, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Πέτρος Σκαρμέας, Μπάμπης Χωκ Κωνσταντίνου, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης

#Storgi
instagram.com/storgi_skaitv.gr/

Πηγή: skai.gr