Στέλιος Χανταμπάκης στο «Πρωινό μας»: Δεν καταλαβαίνω σε τι ανακάτεψα τον Βασάλο

Στο ερώτημα, αν ο ίδιος είχε έρθει πιο κοντά με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Στέλιος Χανταμπάκης είπε ότι τη συμπάθησε λόγω του αυθορμητισμού της 

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, στον ΣΚΑΪ, έδωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor All Star». Ο παίκτης ξεκαθάρισε ότι δεν έφυγε από φόβο από το παιχνίδι, επειδή ο κόσμος θα τον έστελνε στο σπίτι του, όπως ακούστηκε από κάποιους παίκτες.

«Το θεώρησα πολύ εγωιστικό να το κάνω αυτό στον κόσμο. Ήθελα πολύ να επιστρέψω και δεν επιθυμούσα να βάλω τον κόσμο σε μια τέτοια διαδικασία», ανέφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης. 

Ως προς την «επίθεση» που δέχτηκε από τους Κωνσταντίνο Βασάλο, Τάκη Καραγκούνια και Μελίνα Μεταξά, ο πρώην παίκτης του «Survivor All Star», μάλλον, εξεπλάγην, καθώς, όπως είπε, «τα παιδιά δεν μου είχαν δείξει κάποια δυσαρέσκεια». «Προφανώς, έλεγαν κάποια πράγματα στις προσωπικές τους συνεντεύξεις. Δεν νιώθω κάτι κακό για κανέναν συμπαίκτη μου», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Στο ερώτημα, αν ο ίδιος είχε έρθει πιο κοντά με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Στέλιος Χανταμπάκης είπε: «Δεν θα έλεγα ότι ήρθα πολύ κοντά με τη Σταυρούλα. Ήταν ένα από τα παιδιά, που ο αυθορμητισμός της -με τα λάθη και τα καλά της- με έκανε να τη συμπαθήσω». 

Για όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ότι «ο Στέλιος είναι ένας διπλωμάτης, μεταφέρει πληροφορίες, είναι υπεύθυνος για ανακατωσούρες), ο παίκτης φάνηκε να «πέφτει από τα σύννεφα». «Είναι η πρώτη φορά που τα ακούω όλα αυτά», ήταν η πρώτη του αντίδραση. Στη συνέχεια ο Στέλιος Χανταμπάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να κακοχαρακτηρίσω μια άποψη ενός παίκτη. Περνάμε όλοι πολύ δύσκολα, υπάρχει καχυποψία… Δεν καταλαβαίνω σε τι ανακάτεψα τον Κωνσταντίνο Βασάλο», είπε, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Χανταμπάκης. 

Πηγή: skai.gr