Άγριο ξύλο σε live του Snik στην Κατερίνη- Δείτε βίντεο

Όπως φαίνεται στα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, για λόγο που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός, ο τράπερ πήδηξε από τη σκηνή προς το κοινό. 

Για ακόμα μία φορά οι εκπρόσωποι της τραπ μουσικής στην χώρα μας, ρίχνουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας για λάθος λόγο. Πρωταγωνιστής του νέου περιστατικού, αυτή την φορά, είναι ο Snik, του οποίου η εμφάνιση χθες το βράδυ στην Κατερίνη, έγινε κυριολεκτικά... ροντέο.

Το μαγαζί λοιπόν που εμφανιζόταν ο γνωστός καλλιτέχνης είχε γεμίσει από νεαρά παιδιά που απολάμβαναν τα κομμάτια του, όμως σε κάποια φάση η κατάσταση άρχισε να εκτροχιάζεται επικίνδυνα.

@kraniwtou Χαλαρά μετα από δυο μπουκάλια @snik #snik ♬ πρωτότυπος ήχος - Ανδριάνα Κρ.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα videos που κυκλοφορούν στα social media, για λόγο που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός, ο Snik πήδηξε από τη σκηνή προς το κοινό όπου ήδη είχε αρχίσει να υπάρχει ένταση. Αυτό ήταν… Από εκεί και πέρα, η όλη φάση έγινε ανεξέλεγκτη.

@xrhstosmst_ #fyp #snik ♬ πρωτότυπος ήχος - Xrhstos🕷️

Ξεκίνησε να πέφτει ξύλο, με τις αντιμαχόμενες πλευρές να είναι χωρισμένες σε δύο… στρατόπεδα. Η μία ήταν του γνωστού τράπερ και η άλλη μίας παρέας πελατών.