Σαλαγκούδη-Survivor: Λανθασμένη η εικόνα του κόσμου για Κοψιδα- Τι είπε για Περικλή (vid)

Η Ανθή Σαλαγκούδη μιλώντας στην εκπομπή “Love it” και τη στήλη “Δέκα και να καίνε” απάντησε για όλα όσα έζησε μεσα στο Survivor, αλλά άφησε αιχμές και για τον Γιώργο Κοψιδά, υποστηρίζοντας  ότι ο κόσμος έχει λανθασμένη εικόνα για αυτόν.

«Στο Survivor πήγα για να ξεπεράσω κάποιες φοβίες μου, να βγω από το comfort zone μου και να δω τα όριά μου. Οι γονείς μου μού είπαν τα καλύτερα μετά την αποχώρησή μου. Οι πιο δύσκολες στιγμές μου στο παιχνίδι ήταν η πρώτη μου μέρα και στο έπαθλο επικοινωνίας που είδα την οικογένειά μου. Ότι έπρεπε να μάθετε για μένα, νομίζω το έχετε μάθει. Ο κόσμος έχει λανθασμένη εικόνα για τον Γιώργο Κοψιδά, δεν δείχνει αυτό που πραγματικά είναι», είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη πρόσθεσε επίσης: «Ο Γιώργος Κοψιδάς θεωρώ ότι ενορχήστρωνε τις επιθέσεις εναντίον μου και δεν φαινόταν. Ένα από τα χειρότερα σχόλια των συμπαικτών μου ήταν ότι έκανα διακοπές. Δεν μου μετέφεραν ποτέ, οι νέοι παίκτες, τι λένε έξω για μένα και δεν ρώτησα ποτέ. Σίγουρα δεν θα αναζητούσα τον Περικλή Κονδυλάτο για να βγούμε για καφέ».

Πηγή: skai.gr