Riverdale: H τελευταία σεζόν της σειράς θα σας ταξιδέψει στο 1950 - Δείτε το trailer

Τα νέα επεισόδια έρχονται στις 29 Μαρτίου

Η επιτυχημένη δραματική σειρά Riverdale πρόκειται να επιστρέψει για την έβδομη και τελευταία σεζόν της και οι θαυμαστές της θα απολαύσουν κάτι διαφορετικό. Το CW κυκλοφόρησε ένα teaser trailer που αποκαλύπτει ότι η επερχόμενη σεζόν θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1950.

Η σειρά, που βασίζεται στα κόμικς Archie, διαθέτει ένα all-star καστ, όπως οι KJ Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, Madelaine Petsch, Madchen Amick, Casey Cott, Charles Melton, Drew Ray Tanner, Vanessa Morgan και Erinn Westbrook. Στην επερχόμενη σεζόν, ο Jughead Jones (Cole Sprouse) βρίσκεται παγιδευμένος στη δεκαετία του 1950 και δεν έχει ιδέα πώς να επιστρέψει στο παρόν.

Η επερχόμενη σεζόν υπόσχεται να είναι συναρπαστική, καθώς οι χαρακτήρες περιηγούνται στο άγνωστο έδαφος της δεκαετίας του 1950, ενώ προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να επιστρέψουν στο παρόν. Η μόνη ελπίδα του Jughead έρχεται με τη μορφή της Tabitha Tate (Erinn Westbrook), του φύλακα αγγέλου του Riverdale, η οποία τον βοηθά να καταλάβει την κοσμική αλήθεια για τη δύσκολη θέση τους.

Το CW έχει υποσχεθεί ότι η έβδομη σεζόν του Riverdale θα πάει εκεί που δεν έχει πάει καμία σεζόν πριν, και οι φανς μπορούν να περιμένουν το απροσδόκητο. Η σειρά σημείωσε επιτυχία από το ντεμπούτο της το 2017 και έχει συγκεντρώσει φανατικούς θαυμαστές. Με τη μοναδική της εκδοχή στα κλασικά κόμικς του Archie, η σειρά έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή των τηλεθεατών παγκοσμίως.

Πηγή: watchandchill
TAGS: Σειρά