Πού βγαίνουμε μετά το Ηρώδειο; - Σας έχουμε τις καλύτερες προτάσεις...

Με το καλοκαίρι να έχει φτάσει για τα καλά, πάμε να δούμε 7 προτάσεις για πριν ή μετά την επίσκεψή μας στο Ηρώδειο  

Τέλη Ιουνίου, πλέον, και το Ηρώδειο βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των επιλογών μας, όταν μιλάμε για ψυχαγωγία και έξοδο. Ενδιαφέρουσες συναυλίες και δρώμενα μας τραβούν την προσοχή και μας προτρέπουν να το επισκεπτόμαστε ξανά και ξανά. Και επειδή, ως γνωστόν, μας αρέσει να συνδυάζουμε μία ευχάριστη έξοδο με καλό φαγητό και ποτό, είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τα must visit spots για μετά (ή και πριν) την έξοδό σας στο Ηρώδειο.

  • Tiki Bar Athens

Σε παιχνιδιάρικη διάθεση και με πολύχρωμη αισθητική, το Tiki Bar περιμένει όσους θέλουν να παρατείνουν τη βραδιά τους με ποτό και καλή παρέα. Εμπνευσμένο λίγο από Χαβάη, λίγο από pop κουλτούρα, το Tiki αποτελεί ένα «must visit» spot για εκείνους που θεωρούν ότι “the night is young” και θέλουν να δώσουν μία διαφορετική πνοή στη βραδινή τους έξοδο.

Διεύθυνση: Φαλήρου 15, Αθήνα 11742
Τηλέφωνο: 2109236908

  •  ΚΙΝΟΝΟ

Ένα από τα αγαπημένα μας spots στην Αθήνα για ποτό μάς περιμένει και μετά το Ηρώδειο. Το Kinono, με βάση της φιλοσοφίας του το μοίρασμα της κοινής εμπειρίας με τους γύρω μας (όπως, άλλωστε, περιγράφει και το όνομά του), ταιριάζει τέλεια για να κλείσει μία βραδιά, που έχει ξεκινήσει από το Ηρώδειο -μιας και η κοινή εμπειρία με τους άλλους είναι η βάση του θεάτρου και όλων των παραστατικών τεχνών και δρωμένων. Χαλαρό, ατμοσφαιρικό, με τον δικό του αέρα, το Kinono αποτελεί μία από τις πρώτες μας επιλογές, όταν βρεθούμε στην περιοχή.

Διεύθυνση: Φαλήρου 48, Αθήνα 11742
Τηλέφωνο: 2114086826

  • Drupes Spritzeria

Τα καλοκαιρινά απογεύματα και βράδια, κατά κοινή ομολογία, χρειάζονται το spritz τους και εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τα πιο hot μέρη για να το απολαύσετε. Στο Drupes Spritzeria, λοιπόν, πριν ή μετά από την συναυλία σας, μπορείτε να απολαύσετε το spritz σας, αλλά και να τσιμπήσετε κάτι. Με αέρα Ιταλίας και μεσογειακή φινέτσα, το Drupes είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να περάσει ευχάριστα το καλοκαίρι στην καρδιά της Αθήνας.

Διεύθυνση: Ζήτρου 20, Αθήνα 11742
Τηλέφωνο: 6970300404 

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr