Τι θα κάνετε σήμερα: Προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα

Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μας προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου  

  • Ηλέκτρα, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ στο Κηποθέατρο Παπάγου

Η «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ και με τη Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο, ξεκινάει καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και κάνει απόψε πρώτη στάση στο Κηποθέατρο Παπάγου. Ένα σύμπαν που βουλιάζει στην διαφθορά και την αδικία. Ένας κόσμος αντιηρωικός όπου τα πάντα έχουν ανατραπεί και η τάξη των πραγμάτων έχει διασαλευτεί επικίνδυνα. Σε αυτόν τον κόσμο, η Ηλέκτρα επιλέγει να αποτελέσει το μοναδικό κύτταρο ζωντανής συνείδησης που δεν θα πάψει να καταγγέλλει στο διηνεκές την ανηθικότητα και την υποκρισία. Η φωνή της αποτελεί μια γενναία και δυναμική πράξη ενεργητικής αντίστασης που ενοχλεί διαρκώς και υπενθυμίζει ακατάπαυστα την ανάγκη για αποκατάσταση της φρικτής αδικίας.

Δευτέρα 3/7 στις 21:00
17-20€
Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου)

  • Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C παρουσιάζουν την «ηλεκτρική καρέκλα στο Ηρώδειο»

Ο Γιάννης Αγγελάκας

Με μια εκρηκτική μουσική γιορτή επιστρέφει στο Ηρώδειο ο Γιάννης Αγγελάκας, τρία χρόνια μετά την προηγούμενη εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου. Έχοντας στο πλευρό του τους 100°C, το πολυφωνικό σχήμα Διώνη καθώς και τρίο εγχόρδων, ο Γιάννης Αγγελάκας θα παρουσιάσει την “Ηλεκτρική καρέκλα στο Ηρώδειο”, μια περιπέτεια γεμάτη μουσική και ποίηση από την πλούσια διαδρομή του.

Δευτέρα 3/7 στις 21:00
8-35€
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα 

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr