Τι θα κάνετε σήμερα: Προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα

Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μας προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Τρίτη 27 Ιουνίου  

  • Οι Sigur Rós για ένα «ορχηστρικό» live στο Ηρώδειο

Από τις πιο δημοφιλείς post-rock μπάντες του πλανήτη, οι Ισλανδοί Sigur Rós, περιοδεύουν με ορχήστρα και έρχονται στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για να συνεπάρουν το φεστιβαλικό κοινό με τα ατμοσφαιρικά ηχητικά τοπία τους. Οι μακρόσυρτες υπνωτιστικές συνθέσεις τους, αν και τραγουδισμένες εξ ολοκλήρου στα ισλανδικά ή με καθόλου στίχο, καταφέρνουν να μιλούν μια μουσική γλώσσα οικουμενική. Το σύνολο της δισκογραφίας τους, με αιχμή του δόρατος τα πλέον κλασικά κομμάτια «Starálfur», «Olsen Olsen», «Svefn-g-englar», χαίρει πρωτοφανούς αποδοχής από κοινό και κριτικούς, αποτελώντας παράλληλα εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες πηγή έμπνευσης για πλήθος post-rock συγκροτήματα παγκοσμίως.

Τρίτη 27/6 στις 21:00
35-105€
Ηρώδειο, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα 

  • Release Athens 2023: Parkway Drive και Soulfly στην Πλατεία Νερού 

Release

Το Release Athens 2023 υποδέχεται απόψε τους καταιγιστικούς Parkway Drive στην Πλατεία Νερού. Μια από τις καλύτερες μπάντες του σύγχρονου metal, ήδη headliners στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης έρχονται για το μεγαλύτερο show που έχουν δώσει ποτέ στη χώρα μας. Μαζί τους, οι Soulfly του θρυλικού Max Cavalera και οι Triptykon του Tom Gabriel Fischer, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα σετ αφιερωμένο στις τρεις πρώτες κυκλοφορίες των Celtic Frost. Την βραδιά ανοίγουν οι Skybinder.

Τρίτη 27/6 * οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30
Από 43€
Πλατεία Νερού, Λεωφόρος Ποσειδώνος, Καλλιθέα

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr