Κλείσιμο

5 νέες σειρές που αξίζει να δεις στο Netflix

Σαββατοκύριακο σημαίνει σειρές και όταν μιλάμε για την γιορτινή περίοδο, ξέρουμε πως εννοούμε περισσότερο χρόνο και ιδανικός καιρός για binge watching. Το Netflix τις τελευταίες εβδομάδες μάς έχει δώσει ενδιαφέρουσες παραγωγές, πέραν του ''La Casa de Papel'', που αξίζει να δεις, είτε προτιμάς φαντασία, ντοκιμαντέρ ή θρίλερ.

Τι θα δεις εσύ αυτό το Σαββατοκύριακο;

Lost in Space 

Στο Lost In Space παρακολουθούμε το διαστρικό ταξίδι της οικογένειας Robinson που έχει αποχαιρετήσει την Αποικία και αναζητά ένα νέο πλανήτη. Το σκάφος βγαίνει εκτός πορείας με αποτέλεσμα να καταλήγει σε έναν άγνωστο πλανήτη. Με την αφήγηση να μας μεταφέρει σε συγκεκριμένες στιγμές του παρελθόντος που έπαιξαν τον ρόλο τους στην κατάληξη, τα μέλη της οικογένειας πρέπει να ξεπεράσουν όσα τους χώριζαν στο παρελθόν. Αυτό είναι το Lost in Space.

Voir

Μέσα απ’ αυτήν τη συλλογή, λάτρεις του σινεμά ερευνούν τις κινηματογραφικές στιγμές που τους ενθουσίασαν, τους μπέρδεψαν, τους δυσκόλεψαν και τους άλλαξαν για πάντα.

The Coyotes

Μια δεμένη παρέα θερινών κατασκηνωτών βρίσκει διαμάντια στο δάσος, πυροδοτώντας μια ξέφρενη περιπέτεια που δοκιμάζει τη φιλία τους και θέτει τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Hellbound

Απόκοσμα όντα καταδικάζουν με αίμα, στέλνοντας ανθρώπους στην κόλαση, προκαλώντας έτσι την άνοδο μιας θρησκευτικής ομάδας που βασίζεται στην ιδέα της θεϊκής δικαιοσύνης.

Aranyak

Σε μια αγροτική περιοχή της Σιρόνα, η Kasturi Dogra πασχίζει να κρατήσει έλεγχο της ζωής της. Η κόρη της μαγειρεύει καλύτερα από την ίδια, ο σύζυγός της εξαφανίζεται για μέρες και ο πεθερός της - πρώην αστυνομικός - περιμένει με το όπλο του την επιστροφή ενός μυθικού πλάσματος. Γι' αυτό αποφασίζει να αποσυρθεί από τη δουλειά της στην αστυνομία για ένα χρόνο. Στην τελευταία της μέρα, υποψιάζεται πως ο αντικαταστάτης της δεν είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος στη δουλειά, και γι' αυτό αναλαμβάνει δράση. 

Πηγή: must