ΚΑΙΡΟΣ

Όλοι στον ΣΚΑΪ: Η εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος 2019-2020 (vid+pics)

Το πρόγραμμα του για τη νέα σεζόν παρουσίασε στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ο ΣΚΑΪ.

Μεγάλο στοίχημα του ΣΚΑΪ για την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020 είναι να προσφέρει ένα μοναδικό τηλεοπτικό προϊόν, ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα πολύ διαφορετικό το οποίο δεν θα μπορεί να συγκριθεί με τα προγράμματα των προηγούμενων ετών, καθώς είναι ένα πρόγραμμα για όλους .





Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που θα απευθύνεται σε όλα τα γούστα  και σε όλες τις ηλικίες.

Με την ενημέρωση να έχει πάντα σημαίνοντα ρόλο, ο  ΣΚΑΙ θα βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων ακόμη και τα σαββατοκύριακα  από τις 6:00 το πρωί με ενημερωτικές εκπομπές, μέχρι το βράδυ με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. 

Επιδίωξη είναι, όπως πάντα, ο ΣΚΑΪ να συνεχίσει να είναι η βασική επιλογή των τηλεθεατών για την ενημέρωση τους. 

Παράλληλα, φέτος ο τηλεοπτικός σταθμός προβαίνει σε ένα σημαντικό εγχείρημα αφού επενδύει στην μυθοπλασία με πλήθος τηλεοπτικών σειρών.

Ενδεικτικά μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ θα προβάλλονται τόσο τα νέα επεισόδια της εμβληματικής σειράς « Λόγω τιμής», όσο και άλλες σειρές όπως « 8 λέξεις», «Θα γίνει της Πολυκατοικίας», αλλά και η νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, «Room Service, πλιζ»




«Φέτος, ο ΣΚΑΪ φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει και πάλι στον τηλεοπτικό στίβο, έχοντας αφουγκραστεί τις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, επιδεικνύοντας ισχυρά αντανακλαστικά, ευελιξία, προσαρμοστικότητα και αποφασιστικότητα», είπε η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΣΚΑΪ Εύη Κουτσαφτάκη, τονίζοντας ότι «το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ χαρακτηρίζεται από πολυσυλλεκτικότητα και σημαντικές συνεργασίες. Προσφέρουμε στον τηλεθεατή εκπομπές και πρόσωπα που έχει αγαπήσει, ενώ ταυτόχρονα προτείνουμε ολοκαίνουργιες  τηλεοπτικές επιλογές ή και νέες εκδοχές παλαιών αγαπημένων προγραμμάτων. Θετική διάθεση, αισιοδοξία, χαρά, γέλιο, τραγούδι, διαδραστικότητα, αλλά και αγωνία, περιπέτεια, φιλίες, κοινωνικός προβληματισμός είναι τα χαρακτηριστικά των εκπομπών που θα προτείνουμε για την φετινή χρονιά. Ένα ολοκαίνουργιο πολυεπίπεδο πρόγραμμα, υψηλών προδιαγραφών το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα αγγίξει και θα ικανοποιήσει  το τηλεοπτικό κοινό.

Η ενημέρωση και φέτος αποτελεί φυσικά σημαντικό πυλώνα του προγράμματος του ΣΚΑΪ, στον οποίο συνεχίζουμε να επενδύουμε, καθώς τόσο καθημερινά όσο και στις περιπτώσεις έκτακτων ή σημαντικών πολιτικών γεγονότων ο  ΣΚΑΪ κυριαρχεί στην συνείδηση του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού κοινού ως η πρώτη επιλογή για την ενημέρωσή του».

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης Βασίλης Παπαδρόσος μεταξύ  άλλων ανέφερε:

«Ο ΣΚΑΪ έχει τηλεοπτική ενημέρωση με την πιο δυνατή εικόνα, αξιοποιώντας τα πλέον σύγχρονα μέσα και εφαρμογές που προσφέρει σήμερα η παγκόσμια τεχνολογία» προσθέτοντας ότι «αυτή την εμπιστοσύνη των πολιτών την βλέπουμε να μεγεθύνεται διαρκώς. Δεν ήταν τυχαίος ο γενναιόδωρος και αφοπλιστικός, επιτρέψτε μου να πω τρόπος με τον οποίο μας επιβράβευσαν στα μεγάλα πολιτικά γεγονότα του καλοκαιριού, όταν μας έδωσαν τρεις διαδοχικές μεγάλες πρωτιές, καθιστώντας μας απόλυτους πρωταγωνιστές στην ενημέρωση. Και γιατί συνέβη αυτό; γιατί αφενός ο ΣΚΑΪ κεφαλαιοποίησε τη σταθερή αφοσίωσή του στην ενημέρωση και αφετέρου γιατί πήραμε την εμπειρία και τη γνώση και την παντρέψαμε με όλα όσα φέρνει το μέλλον στην τηλεόραση. Αυτό το “μέλλον” δε, από Δευτέρα θα το δείτε να δίνει παρών και μάλιστα καθημερινό παρών στα δελτία και τις ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ».

Εκτός όμως από την ενημέρωση, φέτος το κανάλι του Φαλήρου κάνει μεγάλο άνοιγμα και στην ψυχαγωγία ενισχύοντας το πρόγραμμά του με σειρές. Όπως μάλιστα επισήμανε ο Διευθυντής Προγράμματος Λοΐζος Ξενόπουλος.

«Πριν από 1,5 χρόνο περίπου, σε κάποιες ατέλειωτες ολονύχτιες συζητήσεις, θέσαμε ένα στόχο: ο ΣΚΑΪ να μην είναι μονάχα το κανάλι αναφοράς στην Ενημέρωση αλλά να γίνει το κανάλι αναφοράς και στην Ψυχαγωγία. Ο ΣΚΑΪ να είναι το μοναδικό κανάλι στην Ελλάδα που μπορεί να ισχυριστεί πως συνδυάζει το κύρος της ενημέρωσης με την ποιοτική ψυχαγωγία. Και κάπου εκεί έγινε το πρώτο βήμα για την επόμενη μέρα. Ο Αντώνης Κανάκης κι η παρέα του, με το “Ράδιο Αρβύλα” και το “Βινύλιο” έδωσαν το έναυσμα για την αλλαγή, για να πνεύσει νέος αέρας στον αέρα μας» τονίζοντας ότι «Πιστεύουμε πως με το πρόγραμμα που έχουμε ετοιμάσει φέτος είμαστε στο σωστό δρόμο. Φυσικά δεν γίνονται όλα από τη μια μέρα στην άλλη. Θέλει χρόνο, θέλει υπομονή, θέλει επιμονή και πάνω από όλα θέλει πίστη. Πάντως το γεγονός πως ο ανταγωνισμός οδηγήθηκε σε πρωτοφανή κλιμάκωση παραγωγών δείχνει πως κάτι γίνεται σωστά. Έτσι, σήμερα με χαρά μπορούμε να σας παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Και με περηφάνια να λέμε: “Και τώρα η σειρά του ΣΚΑΪ». Οι πιο αγαπημένοι ηθοποιοί. Οι πιο ξεχωριστοί παρουσιαστές. Οι πιο μεγάλοι Stars. Οι πιο εμπνευσμένοι δημιουργοί. Η ουσία οποιουδήποτε πράγματος που είναι πετυχημένο, είναι να είναι ολοκληρωμένο. Και το φετινό πρόγραμμα είναι πλήρες».


Aπό την πλευρά του ο εμπορικός διευθυντή του ΣΚΑΪ Γιάννης Σφακιανάκης δήλωσε αισιόδοξος για τη νέα τηλεοπιτική χρονιά:

«Συνειδητοποίησα ότι είμαι απόλυτα ήρεμος για πρώτη φορά σε έναρξη σαιζόν. Το φετινό πρόγραμμα είναι το πλουσιότερο, το ωραιότερο και το πιο συλλεκτικό που είχαμε ποτέ. 
Κυριολεκτικά τα σπάει. Ενημέρωση έχουμε και σήριαλ έχουμε και show έχουμε και τηλεπαιχνίδια έχουμε και Μουτσινά έχουμε και Λιάγκα έχουμε και εκπλήξεις θα έχουμε και μπουφέ σε λίγο θα έχουμε. Είχαν δίκιο όσοι αναρωτήθηκαν «Μα και αυτό στον ΣΚΑΪ»; Όλοι στο ΣΚΑΪ . Δεν έχω καμία αμφιβολία για την επιτυχία του νέου μας προγράμματος

Κλείνοντας θα πω 8 λέξεις … ακόμα : 
Τη φετινή σαιζόν, είναι η σειρά του ΣΚΑΪ.»

 



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΗΜΕΡΑ



ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ


ΚΑΛΗΜΕΡΑ




ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

 
ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ



ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΣΚΑΪ ΕΙΔΗΣΕΙΣ



ΣΚΑΪ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το πρώτο ολοκληρωμένο δελτίο της ημέρας, με την Εύα Αντωνοπούλου. Μαχητικό ρεπορτάζ, άμεση ενημέρωση. Οι όψεις της επικαιρότητας, οι εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με τη δύναμη και τη σφραγίδα της δημοσιογραφικής ομάδας του ΣΚΑΪ.


ΣΚΑΪ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Μπροστά στην ενημέρωση και το Σαββατοκύριακο. Το πρώτο δελτίο της ημέρας παρουσιάζει, το μεσημέρι, ο Μάρκος Δεϊμέζης. Το βράδυ, το τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αναλαμβάνει ο έμπειρος δημοσιογράφος Νίκος Στραβελάκης. Η επικαιρότητα, άμεσα και αξιόπιστα.

ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ

8 ΛΕΞΕΙΣ


 


ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ




ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ


 
ROOM SERVICE, ΠΛΙΖ



ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ


ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ




ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ



GUESS MY AGE



BOOM!



ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ



ΒΙΝΥΛΙΟ



ΤHE VOICE OF GREECE



ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ




DOT.




ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ




HAPPY TRAVELLER



Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ



AFTER DARK




ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ για τις πιο γλυκές στιγμές της ζωής μας



ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΙ



BOX OFFICE



ΕΡΧΟΝΤΑΙ