Όλα όσα θα δούμε στο Netflix τον Μάιο

Η πιο σημαντική άφιξη είναι, ίσως, η ταινία «Mother» με την Τζένιφερ Λόπεζ 

Το Netflix φέρνει νέο υλικό στην πλατφόρμα. Η πιο σημαντική άφιξη είναι ίσως η ταινία Mother με την Τζένιφερ Λόπεζ. Για τους φαν του Bridgerton έχουμε τη νέα spin off σειρά που περιγράφει την ιστορία της βασίλισσας Καρλόττας. Το ντοκιμαντέρ για την Άννα Νικόλ Σμιθ είναι επίσης από καιρό στη λίστα μας, ωστόσο ψέματα δεν θα σας πούμε, κάτι άλλο δεν μας χτυπάει στο μάτι ακόμα. Εδώ θα είμαστε ωστόσο και τον υπόλοιπο μήνα να ανακαλύψουμε παρέα το καινούριο υλικό!

Ακολουθεί η επίσημη ενημέρωση με όλες τις σειρές, τις ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τα παιδικά που έρχονται στην ελληνική πλατφόρμα του Netflix αυτό τον μήνα.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

02/05/2023
Ο Ράφτης / The Tailor

Ένας διάσημος ράφτης αρχίζει να ράβει ένα νυφικό για την αρραβωνιαστικιά του καλύτερού του φίλου, αλλά τα σκοτεινά τους μυστικά σύντομα θα ανατρέψουν τις ζωές τους.

03/05/2023
Προξενιό α λα Εβραϊκά / Jewish Matchmaking
Όταν οι Εβραίοι εργένηδες είναι έτοιμοι για σοβαρή σχέση, απευθύνονται στην Αλίζα Μπεν Σαλόμ για να τους βρει το τέλειο ταίρι σε ΗΠΑ και Ισραήλ.

04/05/2023
Μπρίτζερτον: Η Ιστορία της Βασίλισσας Καρλόττας / Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Ο γάμος της βασίλισσας Καρλόττας και του βασιλιά Γεωργίου της Αγγλίας γεννά μια ιστορία αγάπης που αλλάζει τον κόσμο της υψηλής κοινωνίας στο πρίκουελ του “Μπρίτζερτον”.

10/05/2023
Dance Brothers

Δύο αδέλφια που θέλουν να πετύχουν ως χορευτές ανοίγουν το δικό τους κλαμπ, αλλά η δημιουργικότητά τους έρχεται σε σύγκρουση με την επιχείρηση, απειλώντας τη σχέση τους.

12/05/2023
Black Knight

Στο δυστοπικό και ρημαγμένο από την ατμοσφαιρική ρύπανση 2071, η επιβίωση της ανθρωπότητας εξαρτάται από τους Μαύρους Ιππότες που απέχουν πολύ από τους απλούς διανομείς.

 Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή: watchandchill