Κλείσιμο

Όλα όσα γνωρίζουμε για τον 4ο κύκλο της σειράς «Virgin River»

Μπορεί η τρίτη σεζόν της σειράς «Virgin River» να μας άφησε με πολλά ερωτηματικά, η επόμενη όμως δεν άργησε να έρθει στην πλατφόρμα του Netflix 

Ο τέταρτος κύκλος του «Virgin River» κυκλοφορεί σήμερα, 20 Ιουλίου, και υπόσχεται να απαντήσει πολλά από τα ερωτηματικά μας, αλλά και να θέσει αρκετά νέα.

Η μοίρα πολλών ηρώων της 3ης σεζόν του Virgin River έμεινε μετέωρη

Στο επίκεντρο βρίσκονται η Mel και ο Jack μετά την αποκάλυψη πως η Mel είναι έγκυος. Ωστόσο, ούτε η ίδια ούτε κανείς άλλος γνωρίζει αν αυτό το μωρό είναι του νεκρού συζύγου της ή του Jack.

Ακόμη κι έτσι, τίποτα δεν μπορεί να στερήσει από τη Mel τη χαρά της εγκυμοσύνης και του ερχομού αυτού του παιδιού που επιθυμούσε επί πολλά χρόνια. Ο Jack από την πλευρά του είναι φανερά ενθουσιασμένος για την εγκυμοσύνη της Mel, ωστόσο το ζήτημα της πατρότητας είναι κάτι που θα συνεχίσει να τον απασχολεί και αυτή τη σεζόν.

Τα πράγματα στη μικρή αυτή πόλη γίνονται πιο περίπλοκα, όταν καταφτάνει ένας νέος και όμορφος γιατρός, ο οποίος θέλει να ξεκινήσει τη δική του οικογένεια. Στο μεταξύ, η Hope αναρρώνει ακόμη από το τροχαίο ατύχημα που είχε ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιος πυροβόλησε τον Jack. Στο τέλος της τρίτης σεζόν, συνελήφθη ο Brady, όμως δεν ξέρουμε αν τελικά αυτός είναι ο υπαίτιος για όσα έγιναν.

Όπως φαίνεται, η τέταρτη σεζόν έρχεται για να δώσει απαντήσεις στα ήδη υπάρχοντα ερωτήματα, αλλά και να θέσει πολλά νέα.

Μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της 5ης σεζόν 

Δεν θα έπρεπε να μας προκαλεί εντύπωση το ότι το Virgin River πήρε το πράσινο φως και για πέμπτο κύκλο. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix.

Ταυτόχρονα, βασίζεται σε μία σειρά βιβλίων της Robyn Carr, η οποία δεν αποτελείται από ένα ή δύο, αλλά από 25 ολόκληρα μυθιστορήματα. Επομένως, υπάρχει πλούσιο υλικό για να συνεχιστεί για χρόνια η αγαπημένη ιστορία του Virgin River.

Πηγή: Savoir Ville
TAGS: Σειρά