Κλείσιμο

Οι ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες  

  • «Οι Χήρες» του Steve McQueen: COSMOTE CINEMA 1HD στις 18:10, Κυριακή 04/06

Τέσσερις χήρες με κανένα κοινό σημείο, ενώνουν τις δυνάμεις τους και επιχειρούν να κάνουν μια ληστεία προκειμένου να ξεπληρώσουν τα χρέη που τους άφησαν οι σύζυγοί τους από παράνομες δραστηριότητες.

Από τον σκηνοθέτη του «12 Χρόνια Σκλάβος», η ταινία έλαβε πολύ ενθαρρυντικές κριτικές και απέσπασε πολλές υποψηφιότητες. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντούμε τις Viola Davis, Michelle Rodriguez και Elizabeth Debicki.

 

  • «Erin Brockovich» του Steven Soderbergh: Mega στις 23:10, Κυριακή 04/06

Η Erin Brockovich, χωρισμένη μητέρα τριών παιδιών, γίνεται βοηθός ενός νομικού και αναλαμβάνει να κυνηγήσει μια ισχυρή εταιρεία που μολύνει το νερό της πόλης. Η ιστορία της Erin Brockovich είναι πραγματική και αφορά την εταιρεία ενέργειας Pacific Gas and Electric Company (PG&E), η οποία έπρεπε να καταβάλει 333 εκατομμύρια δολάρια, τον μεγαλύτερο διακανονισμό σε δικαστήριο των ΗΠΑ.

Η πραγματική Erin Brockovich έκανε μια μικρή εμφάνιση στην ταινία ενώ έχει πει πως τα γεγονότα της ταινίας είναι 98% έγκυρα. Πρωταγωνιστεί η Julia Roberts, η οποία κέρδισε για αυτή την ερμηνεία Όσκαρ, BAFTA, Χρυσή Σφαίρα και το Βραβείο Screen Actors Guild, μεταξύ άλλων!

 Online πλατφόρμες

  • «Old» του M. Night Shyamalan: Netflix

Μια οικογένεια πηγαίνει για μπάνιο σε μια απομονωμένη, εξωτική παραλία, ώσπου θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται πως το μέρος αυτό τους κάνει να γερνάνε πάρα πολύ γρήγορα και είναι αδύνατον να διαφύγουν.

Ο M. Night Shyamalan δημιουργεί μια ταινία τρόμου στο ύφος που τον χαρακτηρίζει και καταπιάνεται με διάφορες πτυχές αυτής της ενδιαφέρουσας ιδέας. Στην ταινία παίζουν μεταξύ άλλων η Vicky Krieps, ο Rufus Sewell και το μοντέλο και ηθοποιός Abbey Lee.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr