Κλείσιμο

O Πετρής πεθαίνει κι ο Κώστας Νικούλι απαντά για το Survivor (pic)

Τον τηλεοπτικό του....θάνατο γιόρτασε κάνοντας πάρτυ ο, πλέον αγαπημένος στο τηλεοπτικό κοινό, ηθοποιός Κώστας Νικούλι.

Ο ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός από την συμμετοχή στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός» υποδυόμενος τον Πετρή Βρουλάκη.

Όπως έγινε γνωστό ο ρόλος αυτός δεν θα υπάρχει στα επόμενα επεισόδια καθώς ο ήρωας φαίνεται πως θα χάσει την ζωή του με τις εξελίξεις αυτές να έχουν φέρει αναμφισβήτητα θλίψη στους τηλεθεατές.

Το πάρτι έγινε στο μαγαζί του Λάμπρου Λάζαρη, συντρόφου της Δανάης Παππά, συναδέλφου και συμπρωταγωνίστριας του στην σειρά, στον ρόλο της «Θοδώρας».

Στο πάρτι του ηθοποιού παρεβρέθηκαν ο Θανάσης Πατριαρχέας με τη σύζυγό του, Βίβιαν Δράκου, η Ευγενία Σαμαρά με τον σύντροφο της Γιάννη Ποιμενίδη, η Δανάη Παππά με τον Λάμπρο Λάζαρη, η Σάντυ Χατζηιωάννου και η Ερριέτα Μανούρη.

Μάλιστα ο τηλεοπτικός θάνατος...γιορτάστηκε με τούρτα η οποία είχε τη φωτογραφία του σε.... κηδειόχαρτο το οποίο έγραφε: «Πέτρο Βρουλάκη θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας».

Πάει Survivor;

Όλο και πληθαίνουν πάντως οι αναφορές πως ο νεαρός ηθοποιός σύντομα πετά, για Άγιο Δομίνικο προκειμένου να λάβει μέρος στο Survivor Greece.

Aπαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο Κώστας Νικούλι πως δεν έχει συζητηθεί κάτι συγκεκριμένο εντούτοις εάν γίνει πρόταση θα μπει στην διαδικασία συζητήσεων. 

«Δεν μπορώ να μιλάω υποθετικά, εάν γίνει θα μιλήσουμε επί του πρακτέου».

Ταυτόχρονα διαψεύδει τις αναφορές περί προσφοράς 10.000 ευρώ προκειμένου να συμμετάσχει στο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως στιγμιότυπα από το πάρτυ που έγιναν  instagram stories απεικονίζουν τον ηθοποιό και φέρουν hastag SurvivorGreece.

Δείτε όλες τις ειδήσεις εδώ

Πηγή: skai.gr