Κλείσιμο

O Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος- Τι θα δείτε σήμερα (vid+pics)

«Ο Γιατρός, η Ιστορία ενός Θαύματος», η σειρά που μας καθήλωσε με τις συγκλονιστικές ιατρικές υποθέσεις της, μας συγκίνησε με τα εμπόδια που κατάφερε να ξεπεράσει ο πρωταγωνιστής Αλί Βεφά, και μας έκανε να πιστέψουμε στο ακατόρθωτο, επιστρέφει με νέα συναρπαστικά επεισόδια. Tι θα δείτε απόψε στις 21:00, στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το τρέιλερ

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα

https://www.skaitv.gr/episode/seires/o-giatros-i-istoria-enos-thaumatos/2021-08-24-21/o-giatros-spoiler-alert-2482021

2ος ΚΥΚΛΟΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 37

Η Βουσλάτ έχει πειστεί ότι η αγάπη του Αλί και της Νάζλι είναι πολύ δυνατή για να αφήσουν οποιονδήποτε να μπει ανάμεσά τους, αλλά αυτό πρέπει να το καταλάβει καλά και η Έζο. Γι’ αυτό, αποφασίζει να τη δοκιμάσει, στέλνοντας και τους τρεις τους σε μια εκτός έδρας αποστολή.

Η Νάζλι και ο Αλί θα επισκεφθούν ένα επαρχιακό νοσοκομείο για να βοηθήσουν σε μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση και η Έζο θα πάει μαζί τους να καταγράψει την προσπάθεια, για λόγους δημοσιότητας. Μαθαίνοντας πως ο ασθενής που πρέπει να βοηθήσουν είναι ένα μικρό παιδί και πως η κατάστασή του είναι μάλιστα πολύ πιο σοβαρή απ’ ό,τι τους είχαν πει αρχικά, ο Αλί και η Νάζλι συνεργάζονται και πετυχαίνουν το θαύμα. Έτσι, η Έζο συνειδητοποιεί πόσο δυνατοί είναι αυτοί οι δυο όταν είναι μαζί.

Πηγή: skai.gr