Ο Δημητρακόπουλος «διδάσκει» γαλλικά την «Έμιλυ στο Παρίσι» - Το χιουμοριστικό βίντεο του Netflix

«Ζε μα πελ Νετφλίξ» αναφέρει σε ανάρτησή της η δημοφιλής πλατφόρμα την οποία συνοδεύει με ένα χιουμοριστικό βίντεο μετά την φράση "Ζαμέ Κορωπί" του δικηγόρου, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, που έγινε viral.

Ένα χιουμοριστικό βίντεο δημοσίευσε το Netflix Greece στα social media. Η δημοφιλής πλατφόρμα πόσταρε βίντεο με ένα στιγμιότυπο από την αγαπημένη σειρά «Emily in Paris». Η συγκεκριμένη σκηνή είναι από μάθημα γαλλικών που κάνει η πρωταγωνίστρια της σειράς προκειμένου να μάθει την γλώσσα.

Όλοι οι μαθητές και η Έμιλυ επαναλαμβάνουν τις φράσεις που λέει η καθηγήτριά τους. Όμως το Netflix επεξεργάστηκε το βίντεο, και μαζί με την φωνή τους ακούγεται ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, να επαναλαμβάνει την φράση «Ζαμέ Κορωπί».

Υπενθυμίζεται ότι αντιδράσεις είχε προκαλέσει ο τρόπος που έκανε τις δηλώσεις του στα γαλλικά στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστικό μέγαρο των Βρυξελλών, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022.

«Η Εύα Καϊλή δεν υπήρξε ποτέ διεφθαρμένη», δήλωσε χαρακτηριστικά με την γαλλική λέξη «corrompue», που σημαίνει διεφθαρμένη, να ακουστεί ως «Κορωπί».

Πηγή: skai.gr