Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου στήνει το ΒΒQ στην πανέμορφη Κεφαλονιά - Δείτε το τρέιλερ

Την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 17.40, στον ΣΚΑΪ. 

Μετά το Αιγαίο, σειρά έχει το Ιόνιο Πέλαγος. Το επόμενο «BBQ STORIES» έχει επτανησιακό άρωμα, με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου να ταξιδεύει στην όμορφη Κεφαλονιά με τα σμαραγδένια νερά, τις διασκεδαστικές καντάδες και την υπέροχη φιλοξενία των κατοίκων που έχει μία δόση “γλυκιάς τρέλας”.

Ο Αλέξανδρος ξεκινά τη μέρα του με ψάρεμα και μαζί με καλή παρέα ρίχνει δίχτυα στα ανοιχτά του χωριού Ζόλα. Η ψαριά τους είναι ιδανική για λαχταριστή «Ψαρόσουπα» που μαγειρεύεται και τρώγεται επιτόπου στην παραλία.




Επόμενη στάση το Αργοστόλι, με μία μαγική βόλτα στα σοκάκια του και φαγητό με παραδοσιακούς μεζέδες του νησιού και αυθεντική μουσική του Ιονίου. 

Η επόμενη μέρα βρίσκει τον Αλέξανδρο να περπατά στο πανέμορφο χωριό Αγκώνας με τα αιωνόβια πεύκα και να κάνει σκοποβολή με τα παιδιά του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Κεφαλονιάς. Η συνέχεια έχει «Πίτσα λαχανικών με χειροποίητη σάλτσα τομάτας» σε μια υπέροχη καταπράσινη τοποθεσία στην Πύλαρο.

BBQ


Το BBQ ανάβει στην πανέμορφη Κεφαλονιά, η παρέα γίνεται ένα και το μυαλό γεμίζει με τα εντυπωσιακά χρώματα του Ιονίου και το ξεχωριστό ταμπεραμέντο των κατοίκων. 

BBQ

BBQ

#BBQStories με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου

Κάθε Κυριακή στις 17.40, στον ΣΚΑΪ
 

Πηγή: skai.gr