Survivor: Οι έριδες στις ομάδες και η νίκη των μπλέ- Έξαλος ο Αλέξης Παππάς με Κοψιδά (vids)

Στη «σκιά» της αποχώρησης του Γιώργου Κοψιδά από το SURVIVOR, που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η Καρολίνα-Ζακλίν Καλύβα απασφάλισε κατά του Τριαντάφυλλου στο επεισόδιο της Κυριακής, ζητώντας του να μην την κοιτάζει, χαρακτηρίζοντάς τον ως «αρνητικό πόλο της ομάδας».

 

Η Καρολίνα-Ζακλίν, είπε για την αποχώρηση του Κοψιδά και τη παραμονή του «Ντάφυ» στο παιχνίδι επβίωσης: «Έφυγε ο θετικός πόλος της ομάδας, έμεινε ο αρνητικός πόλος». Στη συνέχεια, η ίδια ζήτησε από τον Τριαντάφυλλο να βρίσκεται σε απόσταση, τονίζοντάς του πως «δεν είναι στο πεδίο του» και πως ο τραγουδιστής «έχει αρνητική ενέργεια».

 

Ο Τριαντάφυλλος είπε τόσο για τον Γιώργο Κοψιδά όσο και για την Καρολίνα-Ζακλίν Καλύβα: «Πώς θες την καλή ενέργεια όταν εσύ δεν τη δίνεις την καλή ενέργεια; Είχαν στρατηγική, ήθελαν να βάλουν τον ηγέτη τους ανάμεσα σ' εμένα και τη Μαριάνθη και ήθελαν να εξοντώσουν και τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη και τελικά έγινε αυτό που δεν περίμεναν».

 

Ωστόσο, η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, ο οποίος άφησε αιχμές για το κοινό με αποτέλεσμα την οργή των τηλεθεατών στο Twitter, δεν πέρασε απαρατήρητη και από την ομάδα των «Μπλε». Ο Αλέξης Παππάς είπε χαρακτηριστικά: «Ενώ ο ίδιος ο 'ηγέτης', Γιώργος Κοψιδάς, έβρισε και όλους εμάς εν μέρει, άφησε ανοιχτά υπονοούμενα ότι ο κόσμος παρακολουθεί ένα υποβαθμισμένο πρόγραμμα και η νοημοσύνη του είναι πιο χαμηλά και από τον μέσο όρο. Έπρεπε να πει μια συγγνώμη στον κόσμο που τόσο καιρό δεν κατάλαβε τι λάθος έκανε και συνέχιζε και έκανε τα ίδια πράγματα. Έπρεπε να πει μια συγγνώμη στον κόσμο για όλη την ταλαιπωρία που τράβηξε

ο κόσμος να τον βλέπει όλο αυτό το διάστημα. Τελικά, αποδεικνύεται ότι είχα δίκιο για όλα αυτά που έλεγα».

Ένα ντέρμπι παρακολούθησε για μία ακόμη φορά το τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΪ στον στίβο μάχης. Το αγώνισμα απαιτούσε συνεργασία μιας και ένας μεγάλος κύβος ήταν το βασικό στοιχείο του στίβου μάχης, καθώς τρεις παίκτες από κάθε ομάδα έπρεπε να τον μεταφέρουν στο τέλος της διαδρομής. Οι παίκτες για να πάρουν τη νίκη έπρεπε να ρίξουν επιτυχώς δύο κρίκους σε ένα καλάθι, το καπάκι του οποίου χρειαζόταν να ανυψωθεί με έναν ιμάντα.

 

Νικητές ήταν οι «Μπλε» με σκορ 10-9, κάνοντας ανατροπή από το 6-8, και ήταν αυτοί που τελικά απόλαυσαν ένα πλούσιο πρωινό.

 

Πηγή: skai.gr