Netflix Ιούλιος 2021: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται

Τη λίστα με το νέο περιεχόμενο που φέρνει ο Ιούλιος του 2021, ανακοίνωσε το Netflix με δώδεκα σειρές, δεκατρείς ταινίες και επτά ντοκιμαντέρ. Ξεχωρίζει το πρωτότυπο πρότζεκτ του Fear Street με τις τρεις ταινίες να κάνουν πρεμιέρα κάθε Παρασκευή.

Tο Horror στοιχείο του Ιουλίου έρχεται να τονίσει ακόμα περισσότερο το Classic Horror Story που κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουλίου.

Ακολουθεί το trailer των νέων κυκλοφοριών και αμέσως μετά η λίστα με το περιεχόμενο.

Έρχονται στο  Netflix Ιούλιος 2021 ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Generation 56k (01/7/2021)

Έχοντας έρθει κοντά κατά τη διάρκεια της εποχής 56K, η Ματίλντα και ο Ντάνιελ συναντιούνται ξανά τυχαία δύο δεκαετίες μετά. Μπορεί η φιλία τους να εξελιχθεί σε κάτι άλλο;

Young Royals (01/7/2021)

Ο πρίγκιπας Βίλχελμ προσαρμόζεται στη ζωή σε ένα κορυφαίο οικοτροφείο, το Χίλερσκα, και βλέπει ότι το να ακολουθεί την καρδιά του είναι πιο απαιτητικό απ’ ό,τι περίμενε.

Mortel: Season 2 (02/7/2021)

Όταν ο Ομπέ επιστρέφει —με νέα, τρομακτική μορφή— και ξεκινά να συγκεντρώνει έναν στρατό ακολούθων στο σχολείο, ο Σοφιάν, ο Βίκτορ και η Λουίζα παλεύουν να αποτρέψουν μια καταστροφή.

Atypical: Season 4 (09/7/2021)

Με την Κέισι και τον Σαμ να ετοιμάζονται να φύγουν απ’ το σπίτι, όλα τα μέλη της οικογένειας Γκάρντνερ αντιμετωπίζουν σημαντικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματά τους.

Virgin River: Season 3 (09/7/2021)

Η Μελ και τα αγαπημένα της πρόσωπα στο Βέρτζιν Ρίβερ αλληλοστηρίζονται, ενώ αντιμετωπίζουν όλων των ειδών τα προβλήματα: έναν θάνατο, μια φωτιά, καβγάδες, χωρισμούς κ.ά.

Biohackers: Season 2 (09/7/2021)

Ο χαμένος χρόνος και τα ενοχλητικά οράματα στοιχειώνουν τη Μία, καθώς παλεύει να καταλάβει τις ξαφνικές αλλαγές στη ζωή της και τον λόγο που δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα.

Never Have I Ever: Season 2 (15/7/2021)

Η νέα ερωτική της ζωή, ένα νέo πρόσωπο στο σχολείο και νέοι λόγοι για τσακωμούς με τη μαμά δίνουν στην Ντέβι ευκαιρίες για γενναίες κινήσεις και αμφισβητήσιμες αποφάσεις.

Sky Rojo: Σεζόν 2 (23/7/2021)

Η αδρεναλίνη και η δράση επιστρέφουν στη θέση του οδηγού στη δεύτερη σεζόν του “Sky Rojo” από τους δημιουργούς της “Τέλειας Ληστείας”.

How to Sell Drugs Online (Fast): Season 3 (Έρχεται τον Ιούλιο)

Όταν η υγεία του Λένι χειροτερεύει, τα παιδιά βάζουν στο πλάι τις διαφορές τους και μαζεύουν χρήματα για τη θεραπεία του. Αλλά εμφανίζονται νέες απειλές.

The Snitch Cartel: Origins (28/7/2021)

Το ’70 και το ’80, δύο αδέρφια αντιμετωπίζουν οικογενειακά και προσωπικά θέματα, κυνηγώντας έναν φιλόδοξο στόχο: να γίνουν οι κορυφαίοι ναρκοβαρόνοι της Κολομβίας.

Glow Up: Σεζόν 3 (30/7/2021)

Σε αυτό το διαγωνιστικό σόου, φιλόδοξοι μακιγιέρ περνούν δοκιμασίες γεμάτες χρώματα με την ελπίδα να κάνουν καριέρα στη βιομηχανία της ομορφιάς.

Outer Banks: Σεζόν 2 (30/7/2021)

Στη δεύτερη σεζόν η παρέα δοκιμάζεται περισσότερο από ποτέ, καθώς έρχονται νέες καλοκαιρινές περιπέτειες.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX 

Fear Street Part 1: 1994 (02/7/2021)

Μετά από μια σειρά φρικαλέων δολοφονιών, μια έφηβη και η παρέα της τα βάζουν με μια μοχθηρή δύναμη που στοιχειώνει την πόλη τους για αιώνες. Καλώς ήρθατε στο Σεϊντισάιντ.

Major Grom: Plague Doctor (07/7/2021)

Όταν μια σειρά φόνων από έναν μασκοφόρο εκδικητή προκαλεί χάος στην πόλη, ένας ντετέκτιβ και ο άπειρος συνεργάτης του είναι οι μόνοι που μπορούν να τον σταματήσουν.

Fear Street Part 2: 1978 (09/7/2021)

Στην καταραμένη πόλη του Σεϊντισάιντ, η μανία ενός δολοφόνου τρομοκρατεί μια κατασκήνωση και μετατρέπει ένα διασκεδαστικό καλοκαίρι σε φρικιαστική μάχη για επιβίωση.

How I Became a Superhero (09/7/2021)

Σε έναν κόσμο όπου συνυπάρχουν άνθρωποι και υπερήρωες, ένας μοναχικός μπάτσος συνεργάζεται με μια έξυπνη ντετέκτιβ για να διαλευκάνουν μια σκοτεινή σκευωρία.

Last Summer (09/7/2021)

Στη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών σε μια παραλιακή πόλη, ο 16χρονος Ντενίζ αναζητά τη ζεστασιά του παιδικού του έρωτα και συμμετέχει σε ένα ερωτικό τρίγωνο.

A Classic Horror Story (14/7/2021)

Οι επιβάτες ενός λεωφορείου δολοφονούνται με τελετουργικό τρόπο ο ένας μετά τον άλλο σε μια ιστορία τρόμου που δεν της λείπει ούτε η ένταση ούτε οι ακραίες σκηνές.

The Guide to the Perfect Family (14/7/2021)

Ένα ζευγάρι στο Κεμπέκ βιώνει τα προβλήματα, την πίεση και τις υψηλές προσδοκίες της ανατροφής παιδιών σε μια κοινωνία με εμμονές για την επιτυχία και τα social media.

Fear Street Part 3: 1666 (16/7/2021)

Σκοτεινά μυστικά. Ανείπωτο κακό. Ο ανελέητος κόσμος του 1666 κρύβει την αλήθεια μια δυνατής κατάρας – και το κλειδί για το μέλλον μιας πόλης.

Τσερνόμπιλ 1986 (21/7/2021)

Αφού ξαναβρίσκει μια χαμένη αγάπη, ο πυροσβέστης Αλεξέι αποσύρεται για να ζήσει μια απλή ζωή, αλλά η καταστροφή στο Τσερνόμπιλ τον ωθεί ξανά στον κίνδυνο.

Blood Red Sky (23/7/2021)

Σε μια υπερατλαντική πτήση με τον γιο της, μια μυστηριώδης άρρωστη γυναίκα εξαπολύει το σκοτεινό μυστικό της, όταν τρομοκράτες επιχειρούν να καταλάβουν το αεροπλάνο.

The Last Letter From Your Lover (23/7/2021)

Μια δημοσιογράφος βρίσκει κάποια ερωτικά γράμματα από τη δεκαετία του ’60 και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο ενός μυστικού δεσμού. Από μυθιστόρημα της Τζότζο Μόις.

Resort to Love (29/7/2021)

Για να ξεπεράσει έναν χωρισμό, μια τραγουδίστρια αποφασίζει να τραγουδήσει σε ένα τροπικό θέρετρο που θυμίζει παράδεισο – μέχρι που καταφτάνουν δύο απρόσμενοι επισκέπτες.

The Last Mercenary (30/7/2021)

Είκοσι πέντε χρόνια μετά τη συμφωνία του με τη Γαλλική Μυστική Υπηρεσία για την προστασία του γιου του, ένας πράκτορας αναγκάζεται να σταματήσει να κρύβεται.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

Audible: Δύναμη Ψυχής (01/7/2021)

Ο Αμάρι Μακένστρι-Χολ και οι συμπαίκτες του στο Σχολείο Κωφών του Μέριλαντ κυνηγούν την επιτυχία στο ποδόσφαιρο, βιώνοντας παράλληλα προσωπικές δυσκολίες και δράματα.

Cat People (07/7/2021)

Οι λάτρεις των γατών είναι πολλοί και διαφορετικοί, αλλά μοιράζονται μια κοινή αγάπη για τα χαριτωμένα αιλουροειδή. Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ δείχνει τις ιστορίες τους.

Dogs: Season 2 (07/7/2021)

Η αγάπη για τα σκυλιά τους –και η αγάπη των σκύλων τους προς αυτούς– γίνεται σωτήρια για έναν αστροναύτη, έναν Βραζιλιάνο ιερέα, έναν βοηθό ενός μπουλντόγκ-μασκότ κ.ά.

Heist: Απίστευτες Ληστείες (14/7/2021)

Εκατομμύρια μετρητά και σπάνια μπέρμπον κάνουν φτερά. Δείτε πώς καθημερινοί άνθρωποι σχεδόν γλιτώνουν από αυτές τις απίστευτες ληστείες σε μια σειρά αληθινών εγκλημάτων.

Explained: Season 3 (16/7/2021) – νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα

Από γαλαζοαίματους και μεγάλες δηλώσεις, μέχρι σκύλους και πλαστικές επεμβάσεις, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ με διάσημους αφηγητές παρουσιάζει πολλά συναρπαστικά θέματα.

The Movies That Made Us: Season 2 (23/7/2021)

Μάθετε την αληθινή ιστορία αξέχαστων, διαχρονικών μπλοκμπάστερ. Ηθοποιοί, σκηνοθέτες και εκπρόσωποι του χώρου μάς συντροφεύουν σε ένα διασκεδαστικό ταξίδι.

Myth & Mogul: John DeLorean (30/7/2021)

Με συνεντεύξεις και ακυκλοφόρητο υλικό που έχει γυρίσει ο Ντι Έι Πενεμπέικερ, αυτό το ντοκιμαντέρ εξερευνά την άνοδο και την πτώση ενός θρύλου της αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

We The People (04/7/2021)

Μάθετε τα βασικά για τα δικαιώματα και την υπηκοότητα με τραγούδια από διάσημους καλλιτέχνες όπως οι Τζανέλ Μονέ, H.E.R., Άνταμ Λάμπερτ, Μπράντι Καρλάιλ και άλλους.

The Water Man (09/7/2021)

Θέλοντας απεγνωσμένα να βοηθήσει την άρρωστη μητέρα του, ο 11χρονος Γκάνερ φεύγει από το σπίτι αναζητώντας το μυθικό πλάσμα που ίσως έχει τη δύναμη να νικήσει τον θάνατο.

Ridley Jones (13/7/2021)

Η φιλοπερίεργη Ρίντλεϊ και οι φίλοι της προστατεύουν τους θησαυρούς του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και διαφυλάσσουν το μαγικό μυστικό του: τη νύχτα όλα ζωντανεύουν!

Johnny Test (16/7/2021)

Πόσους μπελάδες μπορούν άραγε να προκαλέσουν ένα ευρηματικό αγόρι, το πιστό σκυλί του και δύο αδελφές που λατρεύουν την επιστήμη; Αυτό μάλλον είναι πρόκληση!

Trollhunters: Rise of the Titans (21/7/2021)

Ήρωες από τα “Κυνηγοί Tρολ”, “Tρεις από το Πουθενά” και “Οι Μάγοι” ενώνονται ενάντια ενός εχθρού που απειλεί να καταλάβει τους κόσμους τους και να καταστρέψει τη Γη.

A Second Chance: Rivals! (23/7/2021)

Σε αυτό το σίκουελ, η μεγάλη πλέον Μάντι τραυματίζεται, χάνει τους Ολυμπιακούς και αρχίζει να προπονεί μια ομάδα ελίτ αθλητριών για να αντιμετωπίσουν τις αντιπάλους τους.

Mighty Express: Σεζόν 4 (27/7/2021)

Η περιπέτεια συνεχίζεται με μια ομάδα τρένων και τους μικρούς τους φίλους που ξεπερνούν μπελάδες στις ράγες με σπιρτάδα και ομαδικό πνεύμα!

Centaurworld (30/7/2021)

Προσπαθώντας να επιστρέψει στον έμπιστο καβαλάρη του, ένα ατρόμητο άλογο ταξιδεύει σε έναν πανέμορφο κόσμο γεμάτο μαγεία, περιπέτεια και κενταύρους που τραγουδάνε.

Πηγή: roxx