Κλείσιμο

Netflix: Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που θα δούμε τον Ιούλιο (video)

Νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ έρχονται και αυτό το μήνα στο Netflix, με το ντοκιμαντέρ για τους Wham και το δεύτερο μέρος του «Witcher» να ξεχωρίζουν  

Κάθε μήνα το Netflix προσθέτει νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ, που μπορούμε να απολαύσουμε στις οθόνες μας μέσα από την πλατφόρμα. Έτσι, και τον Ιούλιο νέα προγράμματα θα είναι διαθέσιμα, για να κάνουν το καλοκαίρι μας λίγο πιο ευχάριστο.

Από πολυαναμενόμενα ντοκιμαντέρ, μέχρι ταινίες, αλλά και σειρές, εμείς ξεχωρίσαμε τις 10 πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες της πλατφόρμας, που ανυπομονούμε να δούμε σύντομα.

Gone Girl

Το κορυφαίο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο, της Τζίλιαν Φλιν -ένα από τα καλύτερα ψυχολογικά μυθιστορήματα μυστηρίου της δεκαετίας- μεταφέρθηκε σε μία επίσης πολυβραβευμένη ταινία το 2014, δια χειρός David Fincher, με πρωταγωνιστές τον Ben Affleck και την Rosamund Pike. Υπόθεση: Η ιστορία ξεκινάει ως ένα μυστήριο σχετικό με έναν άνδρα του οποίου η σύζυγος εξαφανίζεται και σύντομα οι υποψίες πέφτουν πάνω του. Η ταινία εξετάζει την ανειλικρίνεια, την επίδραση των μίντια, τις επιπτώσεις που μπορούν να προκαλέσουν τα οικονομικά ζητήματα σε ένα γάμο και τον τρόπο που οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ο ένας τον άλλον.
Στο Netflix από 01/07 

Wham!

Μέσα από συνεντεύξεις και αρχειακό υλικό, ο Τζορτζ Μάικλ και ο Άντριου Ρίτζλεϊ θυμούνται τους Wham!, από το ’70 που ήταν κολλητοί μέχρι το ’80 που έγιναν θρύλοι της ποπ. «Ο χρόνος τους στα φώτα της δημοσιότητας ήταν σύντομος, αλλά ήταν το πρώτο συγκρότημα από τη Δύση που έκανε συναυλία στην Κίνα. Ήταν μία εποχή που περιλαμβάνει τη νιότη τους αλλά και τη λατρεία εκατομμυρίων θαυμαστών. Ένα υπέροχο ταξίδι για δύο άντρες που ήταν φίλοι από το σχολείο και κατέληξαν superstars», είναι η επίσημη περιγραφή του Netflix.
Στο Netflix από 05/07

The Witcher – Τρίτη σεζόν, Τόμος δεύτερος

Η «αποχαιρετιστήρια» σεζόν του Χένρι Καβίλ φτάνει στο τέλος της λίγο πριν τελειώσει ο Ιούλιος, αφού και τα τρία επεισόδια του δεύτερου μέρους της τρίτης σεζόν θα κυκλοφορήσουν μέσα στον μήνα. Όπως έχετε ήδη μάλλον καταλάβει η τρίτη σεζόν επικεντρώθηκε κυρίως στον Γκέραλτ και τη Σίρι. Τι θα δούμε λοιπόν στο δεύτερο μέρος; «Η μοίρα τούς έφερε κοντά. Επικίνδυνες δυνάμεις θέλουν να τους χωρίσουν. Ο Γκέραλτ και η Γένεφερ παλεύουν να κρατήσουν τη Σίρι ασφαλή, ενώ ετοιμάζεται πόλεμος στην Ήπειρο», διαβάζουμε στην επίσημη σύνοψη του Netflix.
Στο Netlix από 27/07

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr