My Style Rocks - Στέλιος Κουδουνάρης για Αιμιλία: «Με αυτή τη συμπεριφορά η κομψότητα σου εκμηδενίζεται»

Και οι 3 κριτές απέναντι στην Αιμιλία

Από το πρώτο μόλις επεισόδιο του My Style Rocks η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Αιμιλία, έδειχναν πως δε θα εξελισσόταν και πολύ καλά η μεταξύ τους σχέση.

Στο πρώτο επεισόδιο του reality μόδας, που προβλήθηκε τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, η Ηλιάνα τόνιζε διαρκώς στην Αιμιλία πως «πρέπει να με ακούσεις και μετά να μιλήσεις. Δε γίνεται να μιλάς από πάνω μου», ενώ δεν παρέλειψε να τη χαρακτηρίσει και «γλωσσού».

Σήμερα, όπως όλα δείχνουν, «η μάχη συνεχίζεται». Η Αιμιλία στάθηκε απέναντι από τους κριτές για να αξιολογήσουν την εμφάνιση της και όπως όλα έδειξαν εκτός από το στυλ, αξιολόγησαν και την προσωπικότητά της, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να της λέει χαρακτηριστικά: «Θέλω όσο όμορφο κορίτσι είσαι έξω, να είσαι κι από μέσα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Στο ίδιο μοτίβο και ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε στην Αιμιλία: «Με αυτή τη συμπεριφορά η κομψότητα σου εκμηδενίζεται», ενώ φανερά ενοχλημένος από τη συμπεριφορά της διαγωνιζόμενης ήταν και ο Δημήτρησ Σκουλός ο οποίος απευθύνθηκε στην 28χρονη: «Τα λεφτά αγοράζουν ρούχα, δεν αγοράζουν ποτέ στυλ. Ο ναρκισσισμός οδηγεί σε έπαρση και η έπαρση σε ξιπασμό»

Δείτε το βίντεο με τα σχόλια των δύο κριτών:

Πηγή: skai.gr