My Style Rocks: Νικήτρια και πάλι η Χριστιάννα αποσπώντας δυο 4αρια από τους κριτές!

Δευτέρα με Παρασκευή στις 18:00 στον ΣΚΑΪ

Απούσα από τη σημερινή πασαρέλα του «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ η Ειρήνη Παπαβασιλείου, την ώρα που την πρωτιά κατέκτησε η Χριστιάννα.

Η ημέρα ξεκίνησε με την εντυπωσιακή εμφάνιση της Βασιλικής, η οποία έχει επιστρέψει… για τα καλά στον διαγωνισμό συλλέγοντας τους 10,9 βαθμούς που την έφεραν στη δεύτερη θέση.

Την τριάδα συμπλήρωσε η Νικόλ με 9,3 βαθμούς, η οποία κέρδισε τους κριτές με ένα άκρως ρεαλιστικό concept και τη βάφτιση του μωρού κολλητής της σε λίγες εβδομάδες από τώρα.

Θετική παρουσία τόσο για την Όλγα όσο και για την Emilia που συνέλλεξαν 8,9 και 8,6 βαθμούς αντιστοίχως, δίχως όμως να λείπουν και τα… «ευτράπελα».

Πρώτα η Ευτυχία είπε στην Όλγα πως η εμφάνιση της παραπέμπει σε.. «Spiderman», ενώ  η Emilia διαφώνησε στο πλάνο της Χριστιάννας για reunion στη βίλα της με όλες τις παίκτριες του διαγωνισμού, με την πρώτη να αποκαλύπτει πως δεν θα τις καλούσε όλες.

Παρουσία με θετικό πρόσημο και για την Ειρήνη Καζάκη, η οποία συγκέντρωσε 7,5 βαθμούς και έδειξε τι φορούσε κάτω από το φουρό της στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Η πιο αδύναμη προσπάθεια ανήκει στην Ευτυχία η οποία συνέλλεξε 4,6 πόντους, χωρίς να καταφέρει να εντυπωσιάσει κανέναν από την κριτική επιτροπή, και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να της τονίζει πως τίποτα δεν ταίριαζε στην εμφάνιση της.


Η νικήτρια της ημέρας, Χριστιάννα έφτασε σε μια… back-to-back νίκη, «κερδίζοντας» άπαντες στο πλατό του «My Style Rocks», ενώ κατάφερε να πάρει δύο 4αρια από Στέλιο Κουδουνάρη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πηγή: skai.gr