My Style Rocks στον ΣΚΑΪ: Νέα παίκτρια, ίδιοι καβγάδες- Δείτε βίντεο

Ο λόγος για την Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία είχε απασχολήσει το κοινό το προηγούμενο διάστημα καθώς ήταν επιβάτης του μοιραίου Intercity που συγκρούστηκε στα Τέμπη.

Την είσοδο μιας νέας παίκτριας είδε το επεισόδιο της Πέμπτης 3 Μαρτίου του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ.

Ο λόγος για την Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία είχε απασχολήσει το κοινό το προηγούμενο διάστημα καθώς ήταν επιβάτης του μοιραίου Intercity που συγκρούστηκε στα Τέμπη.

«Είμαι η Ευδοκία Τσαγκλή, είμαι 31 ετών και κατοικώ στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη. Έχω σπουδάσει Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πάντειο, εργάζομαι στον χώρο της επικοινωνίας, κυρίως στην ηλεκτρονική σκηνή και ασχολούμαι με events και media.

Από μικρή θυμάμαι ότι μου άρεσε να ντύνομαι έτσι, κάθε φορά που έφευγε η μαμά μου από το σπίτι έπαιρνα τα ρούχα της» ανέφερε στο βίντεο, με το οποίο συστήθηκε στο τηλεπτικό κοινό.


Στην πρώτη της εμφάνιση, επέλεξε να φορέσει γούνα σε απόχρωση φουξ με ασορτί καπέλο, ενώ κρατά στα χέρια της ροζ μπαλόνια. To κόνσεπτ που σκέφτηκε, ήταν εμφάνιση σε φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στα βουνά της Ιταλίας. Μάλιστα, η πρώτη της αντιπαράθεση δεν άργησε να έρθει, με την Emilia Vodos να την «καλωσορίζει» με «άσο».

Η Emilia ήταν πρωταγωνίστρια και στη μεγάλη ένταση που σημειώθηκε. Στόχος των αιχμών της ήταν η Όλγα Κοτλιδά και αντικείμενο της αντιπαράθεσης η «ανταλλαγή βαθμολογιών». 

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, η Ειρήνη Παπαβασιλείου αναδείχθηκε σε νικήτρια της ημέρας, αφού συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία.

Έτσι κέρδισε έναν επιπλέον πόντο και δείχνει να έχει κατανοήσει τα σχόλια της κριτικής επιτροπής από την εβδομάδα που προηγήθηκε, μιας και η ασυλία της έπαψε να έχει ισχύ.

Στα «ωραία» του επεισοδίου, το φιλί που έδωσε στην Κατερίνα Καραβάτου ο Δημήτρης Σκουλός στην έναρξη του επεισοδίου.

Πηγή: skai.gr