My Style Rocks στον ΣΚΑΪ: Έξαλλη η Χατζηπαντελή με τη Διονυσία- «Να με σέβεσαι»

Η Νίκη πήγε για απογευματινό καφέ με την χωρισμένη φίλη της, ωστόσο το σύνολό της δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα ούτε τις συμπαίκτριές της, ούτε την κριτική επιτροπή

Το δεύτερο επεισόδιο του «My Style Rocks» ξεκίνησε με μπόλικες δόσεις στυλ, αλλά και με εντάσεις και διαφωνίες. Οι δέκα διαγωνιζόμενες στις «επάλξεις», έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τις συμπαίκτριές τους και την κριτική επιτροπή. 

Η Νίκη πήγε για απογευματινό καφέ με την χωρισμένη φίλη της, ωστόσο το σύνολό της δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα ούτε τις συμπαίκτριές της, ούτε την κριτική επιτροπή, που επεσήμανε ότι παρά την χρωματική αρμονία, δεν κατάφερε τη σύνδεση μεταξύ των στοιχείων. 
 

Από την άλλη, η Χριστίνα πήγε στην έκθεση βιβλίου της αγαπημένης της συγγραφέως επιλέγοντας κουστούμι για να εντυπωσιάσει. Μεγάλη ωστόσο, ήταν η διαφωνία για τα παπούτσια που επέλεξε.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια φόρεσε σαμπό, αλλά η επιλογή της δεν ενθουσίασε την Αμάντα, ούτε τη Διονυσία, με αποτέλεσμα οι τόνοι να ανέβουν. 

Στη συνέχεια, η Γεωργία δημιούργησε ένα σύνολο για να ψωνίσει για τη νέα σχολική χρονιά της κόρης της.

Ένταση επικράτησε στο πλατό ωστόσο, ανάμεσα στη Γεωργία και το Στέλιο Κουδουνάρη, με αφορμή τη βαθμολογία που έλαβε η παίκτρια για τη σημερινή της εμφάνιση.

Όπως υποστήριξε η Γεωργία, το σύνολό της άξιζε μεγαλύτερη βαθμολογία, καθώς είχε καταβάλει προσπάθεια, παρόλο που τα κομμάτια ήταν ασύνδετα μεταξύ τους.

Η ένταση επεκτάθηκε όμως και στη συνέχεια, όταν η Σοφία Χατζηπαντελή επεσήμανε ότι η Διονυσία δεν τη σέβεται, καθώς κατά τη διάρκεια που έκανε την κριτική της στη Γεωργία, επενέβη και τη διέκοψε. 

Η Χριστίνα και η Αμάντα φαίνεται πως δεν έκαναν καλή αρχή και οι τόνοι ανέβηκαν για δεύτερη φορά. «Το ύφασμα αυτό είναι από τραπεζομάντηλο κουζίνας ή βεράντας;», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα στην Αμάντα, σχολιάζοντας το σύνολό της ως παλιομοδίτικο.
 

Τέλος, η Απολλεών πήγε σε γκαλερί όπου έχει έκθεση με θέμα το πάντρεμα υλικών αγαθών και συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και έτσι, αναδείχθηκε σε νικήτρια.

Ενώ, τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσαν η Κατερίνα με την Ντένη, έχοντας συνολικά 5,1 ως βαθμολογία και ισοβαθμώντας. 
 

Πηγή: skai.gr