My Style Rocks στον ΣΚΑΪ: «Ανάβουν» οι συζητήσεις για βοήθειες και βαθμούς

Αντίστοιχη κουβέντα δημιούργησε και η Μέλντα Σαΐνη, η οποία εμφανίστηκε εμφανώς βελτιωμένη στο πλατό από στιλιστική άποψη.

Εβδομάδα ημιλεικών στο My Style Rocks στον ΣΚΑΪ και οι συζητήσεις των fashionistas έχουν "ανάψει" για τα καλά.

Με την πιέση να είναι αυξημένη και τον κάθε βαθμό να μπορεί να αποβεί καθοριστικός στο φινάλε, οι παίκτριες εμφανίζονται αρκετά "φειδωλές" κατά περιπτώσεις όσον αφορά την αξιολόγηση των συμπαικτριών τους.

Μια τέτοια συζήτηση άνοιξε ανάμεσα στη Σελένη Φωτιάδη και την Αναστασία Σαμαρά με αφορμή την εμφάνιση της πρώτης.

Αρχικά, η Σελένη έβαλε τα γέλια βλέποντας μερικές από τις βαθμολογίες των συμπαικτριών της, ενώ όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αξιολόγηση της Αναστασίας ανέφερε πως «είναι τιμή» της να παίρνει άσο, αφού θεωρεί πως εκείνη την βλέπει σαν απειλή.

Από τα κορίτσια που προκάλεσαν και πάλι συζήτηση ήταν η Ειρήνη Καζάκη. Συγκρίνοντας την εμφάνιση της στο επεισόδιο της Τετάρτης (6/7) με την πιο πρόσφατή της, οι παίκτριες παρατήρησαν διαφορές, με αποτέλεσμα να επανέλθει το ζήτημα της "βοήθειας".

Μάλιστα, η Ειρήνη ήρθε και σε αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Σκουλό, θεωρώντας πως την είχε αδικήσει και την είχε προσβάλει στην προηγούμενη εμφάνισή της.

Ωστόσο, ο κριτής έριξε πάλι τα "καρφιά" του προς την παίκτρια αντιλέγοντας ότι και εκείνη τον προσβάλει λέγοντας "ψέματα" μπροστά του ότι η ίδια επιμελείται τα looks της.

Αντίστοιχη κουβέντα δημιούργησε και η Μέλντα Σαΐνη, η οποία εμφανίστηκε εμφανώς βελτιωμένη στο πλατό από στιλιστική άποψη.

Και πάλι οι διαφορές με το παρελθόν δημιούργησαν υποψίες, με την Ίριδα να λέει ότι προσβάλλεται με τη στάση της συμπαίκτριάς της, ενώ εκείνη κατηγόρησε τη Χριστιάννα Κατσιέρη και την Ειρήνη Καζάκη ότι έχουν εμμονή μαζί της ξεσπώντας σε κλάματα.

Μπορεί να υπήρξε ένταση στο πλατό, εκτονώθηκε, όμως, με το τεράστιο μπέρδεμα της Χριστιάννας.

Ενώ ξεκίνησε με το σκεπτικό να πάει στη γιορτή του κρασιού στη Σύμη, εντέλει κατέληξε στη Σύρο αφού μπέρδεψε τα νησιά.

Πηγή: skai.gr