My Style Rocks: Προεκλογική περίοδος, προτάσεις γάμου και μια βαθμολογία ρεκόρ! - Δείτε βίντεο

Τα κορίτσια του My Style Rocks αντλούν έμπνευση από κάθε πιθανή πηγή, και τι καλύτερο από το να εμπνευστείς από την επικαιρότητα και τις επερχόμενες εκλογές.

Τα κορίτσια του MSR είναι λογικό μετά από 70 και πλέον επεισόδια να έχουν στερέψει από ιδέες και κόνσεπτς. Για το λόγο αυτό αντλούν έμπνευση από κάθε πιθανή πηγή, και τι καλύτερο από το να εμπνευστείς από την επικαιρότητα και τις επερχόμενες εκλογές. Έτσι σκέφτηκε και η Ειρήνη Καζάκη και μάς χάρισε μοναδικές στιγμές. 

Με αφορμή το κόνσεπτ της η Σελένη ανέφερε κάποια πράγματα για τις σχέσεις που έχει κάνει στη ζωή της. Η παίκτρια αποκάλυψε πως της έχει γίνει προταση γάμου μετά από  40 μέρες σχέσης. Η ίδια εξήγησε πως δεν τα πάει καλά με αυτά και αυτός θεωρεί ότι είναι ο λόγος που της συμβαίνουν. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν κρατήθηκε και απάντησε χιουμοριστικά πως ούτε εκείνη τα πάει καλά αλλά δεν της έχει γίνει καμία πρόταση. «Να τα ακούσει αυτός που πρέπει» είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης, ενώ η ίδια η Ηλιάνα προσέθεσε γελώντας: «Και εγώ την άνετη κάνω!»

Συνεχίζει "στο ίδιο βιολί" που ξεκίνησε με την είσοδό της στο παιχνίδι η Μέλντα. Η παίκτρια δεν φαίνεται να προσπαθεί ιδιαίτερα για τις εικόνες που φέρνει, ενώ βαθμολογεί και με μεγάλη αυστηρότητα τις συμπαίκτριές της. Εκείνες από τη μεριά τους δεν έχουν καμία όρεξη να παίξουν διπλωματικά και όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα το απόλυτο ρεκόρ αρνητικής βαθμολογίας. Πιο κάτω δέν πάει. 

Πηγή: skai.gr