My Style Rocks: Άνω κάτω οι παίκτριες - Βαριές κατηγορίες, αποχωρήσεις και ενδιαφέροντα look

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα εικόντα της παρουσίασε στο show η Όλγα. Η παίκτρια πολλές φορές έχει ξαφνιάσει κριτές και παίκτριες με τις αποκαλυπτικές επιλογές της

Δεν έχουν τέλος οι κόντρες ανάμεσα στις παίκτριες στο My Style Rocks. Οι κοπέλες έχουν αποδείξει ότι δυσκολεύονται πολύ να βαθμολογήσουν με αντικειμενικά κριτήρια. Πλέον οι κριτές το έχουν καταλάβει και το διακωμωδούν.

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα εικόντα της παρουσίασε στο show η Όλγα. Η παίκτρια πολλές φορές έχει ξαφνιάσει κριτές και παίκτριες με τις αποκαλυπτικές επιλογές της. Για το λόγο αυτό η Κατερίνα Καραβάτου βλέποντας την παίκτρια με το πανωφόρι της και το δίχτυ εσωτερικά, περίμενε ότι αυτό είναι το look και δεν έχει κάτι επιπλέον να καλύπτει το σώμα της. Όμως έπεσε έξω. 


Η Σελένη με τη Χριστιάννα δεν περιορίστηκαν μόνο σε ό,τι αφορά τα ρούχα. Οι δύο παίκτριες αλληλοκατηγορήθηκαν για κακή συμπεριφορά πίσω από τις κάμερες. Η Σελένη εκνευρίστηκε και αποχώρησε από το πλατό. Για μερικά δευτερόλεπτα μόνο. Ο θυμός καταλάγιασε και γύρισε να ακούσει για τις μπότες της. 


Νικήτρια της ημέρας ήταν για η Ειρήνη Καζάκη. Η παίκτρια έφερε την πληρέστερη εικόνα και οι κριτές την έκριναν γενναιόδωρα.

 

Πηγή: skai.gr